Днес времето над страната ще бъде предимно облачно и мъгливо,

...
Днес времето над страната ще бъде предимно облачно и мъгливо,
Коментари Харесай

Днес ни очаква облачно и мъгливо време

Днес времето над страната ще бъде най-вече облачно и мъгливо, основно в Югозападна България с валежи от дъжд. В Източна България ще духа сдържан югоизточен вятър. В утринните часове в западната част на Дунавската низина, където температурите ще са сред минус 2 градуса и плюс 1 градус, ще има условия за поледици. В останалата част от страната минималните температури ще бъдат сред 1 и 6 градуса, по морския бряг до 10 -11 градуса. Максималните ще са сред 8 и 13 градуса, още веднъж по-ниски в западната част на Дунавската низина - сред 3 и 6 градуса.
Над Черноморието ще бъде най-вече облачно и на обособени места е допустимо да превали слаб дъжд. Ще духа сдържан изток-югоизточен вятър, преди обяд по южното крайбрежие слаб от северозапад. Максималните температури ще бъдат 12 -13 градуса, почти колкото е и температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
В планините ще бъде облачно, по високите елементи и мъгливо. Главно в Рило-Родопската област ще има превалявания от дъжд, над 1700-1800 метра от сняг. Ще духа сдържан и мощен юг-югоизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е 6 градуса, на 2000 метра - към 1 градус.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР