Днес висшите служители на Европейския съюз изразиха облекчение, че отново

...
Днес висшите служители на Европейския съюз изразиха облекчение, че отново
Коментари Харесай

ЕС за Байдън: Европа отново има приятел в Белия дом

Днес висшите чиновници на Европейския съюз показаха облекчение, че още веднъж ще имат " другар в Белия дом, ", цитира Агенция Франс Прес.
Шарл Мишел, ръководител на Европейския съвет, съобщи, че би трябвало да се употребява моментът, с цел да се сътвори.
Към него се причисли, ръководител на Европейския съвет, обръщайки се към членовете на Екологичен потенциал часове преди встъпването в служба на Байдън.
 Шарл Мишел приканва Джо Байдън за нов трансатлантически пакт сред Европейски Съюз и Съединени американски щати Шарл Мишел приканва Джо Байдън за нов трансатлантически пакт сред Европейски Съюз и Съединени американски щати
Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел прикани новоизбрания президент на Съединени американски щати Джо Байдън да образува " нов основополагащ пакт&ldquo...
" Тази гала на стълбите на Капитолия на Съединени американски щати ще бъде проява на устойчивостта на американската народна власт ", сподели тя. " И мощно доказателство, че още веднъж след четири дълги години Европа има другар в Белия дом. "
Но висшият чиновник на Брюксел предизвести, че фактът, че милиони американци са дали своят вот за Тръмп и че някои от тях са се разбунтували от негово име на 6 януари, би трябвало да служи като предизвестие.
" Президентът Тръмп може да стане история след няколко часа, само че неговите последователи остават. Повече от 70 милиона американци гласоподаваха за Тръмп на изборите ", сподели тя. „ Няколкостотин от тях, сърцето на американската народна власт, единствено преди няколко дни. И когато думите се трансформират в каузи, речта на омразата и подправените вести се трансформират в действителна заплаха за демокрацията ", сподели тя.
Фон дер Лайен съпостави американските протести с скорошен опит на немски деятели да щурмуват Райхстага в Берлин в символ на митинг против ограниченията за блокиране поради ковид. Тя цитира и, английски народен представител, който беше погубен от крайнодясна активистка седмици преди Англия да гласоподава за овакантяване на Европейския съюз.
 Новият американски президент Джо Байдън идва с обещания за светлина и тъмнината от украинската спекулация Новият американски президент Джо Байдън идва с обещания за светлина и тъмнината от украинската спекулация
Още през 2014 година Барак Обама твърди: " Джо би бил превъзходен президент. Той е добре осведомен с работата и знае по какъв начин да разграничава истинск...
" Разбира се, има разлики с щурма на Капитолия, само че и тук има хора, които се усещат онеправдани и ядосани ", предизвести Фон дер Лайен.
Европейците би трябвало да се разграничат от " хората, които се придържат към мощно разпространяване на теории на конспирацията, постоянно объркана комбинация от изцяло неуместни мечти ", сподели тя.
Мишел, който се надява да бъде хазаин на Байдън на срещата на върха сред Европейски Съюз и Съединени американски щати, редом със срещата на НАТО в Брюксел при започване на мандата на новия президент, поде по-оптимистичен звук.
" Законът, редът и демокрацията надвиха над този срамен опит за анулация на изборите. Американската народна власт потвърди своята мощ и резистентност, " сподели той. " Нека изградим нов градивен пакт за по-силна Европа, за по-силна Америка и за по-добър свят. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР