Днес ви представяме нещо интересно, с което да изненадаме семейството

...
Днес ви представяме нещо интересно, с което да изненадаме семейството
Коментари Харесай

Това се казва интересно предястие! Вижте рецептата за пълнени домати с руска салата

Днес ви представяме нещо забавно, с което да изненадаме фамилията си. Рецептата за пълнени домати с съветска салата е доста лесна и вкусна. Що се отнася до съветската салата, в съответния вид използваме по-опростена версия на типичната салата, само че вие можете да си я извършите както ви харесва най-вече.

И по този начин, нужните артикули са:
✔️ огромни домати – по един на човек,
✔️ 6 картофа,
✔️ 2 опаковки майонеза,
✔️ един буркан кисели краставички,
✔️ прясна краставица за украсата
✔️ сол.

Важно е да се означи, че дозите са ориентировъчни – в случай че вършиме салата за повече хора, ще ви би трябвало повече плънка. Не се тормозете, в случай че пък извършите повече от салатата – постоянно може да я сервирате в профил. Приготвянето стартира като сварим картофите с обелките. Така няма да омекнат прекомерно и ще ни е по-лесно да ги нарежем.

След това ги белим и ги режем на кубчета. Можем да си нарежем киселите краставички до момента в който чакаме картофите да се сварят – също на кубчета. След това слагаме нарязаните артикули в купа и прибавяме от майонезата толкоз, колкото е нужно, с цел да стане сместа еднородна и всички съставки да се размесят добре. Към салатата може да прибавим малко от сока на киселите краставички, с цел да е по-сочна. Посоляваме на усет, можем да прибавим и черен пипер, в случай че обичаме.

Прибираме салатата в хладилника за час-два да се изстуди. През това време се заемаме с доматите. Отрязваме горната част на домата по този начин, че да ни служи за капаче. След това благодарение на дребна лъжичка издълбаваме сърцевината и махаме сока.

Когато оформим доматената купичка, взимаме салатата и пълним домата. Затваряме с капачето и слагаме в средата на чинията. На фотографията можете да видите вид на декорация – с прясна краставица. Ако желаете, можете да украсите и с морков – става също толкоз вкусно.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР