Днес Ви представяме един иновативен Учебен център в сърцето на

...
Днес Ви представяме един иновативен Учебен център в сърцето на
Коментари Харесай

Английски език – Присъствено или Онлайн с Учебен Център „Скоростно Учене“ - Варна

Днес Ви представяме един новаторски Учебен център в сърцето на град Варна!

В работят екип от млади експерти, които са се посветили на концепцията да дават допустимо най-качественото образовавание по Английски език за своите възпитаници като употребяват най-модерните просветителни методики и цифрови просветителни принадлежности.

Ви кани НА ОТКРИТ УРОК по Английски език за деца от 5 години до 8ми клас. Ще се запознаете с методиката им на преподаване и ще разгледате приятната конюнктура, в която децата учат през образователната година.

Къде? – В сърцето на гр.Варна – бул. Мария Луиза 11

Кога? - От 05.09 до 14.09 в комфортно за Вас време

Запишете се за открит урок на тел. 0895752725

При тях ще откриете:

 

- Тази дъска дава опция уроците да бъдат създавани с професионален учебен програмен продукт. Те биват образни, цветни, поднесени по понятен метод, съгласно възрастта и ползите на децата. Активно участвайки в процеса, те не просто упражняват говорене, писане, четене, слушане и граматика, а и се забавляват и обикват езика. 







 

- Той трансформира образователния развой в развлечение, като оказва помощ на децата да упражняват всичко учено по време тутакси под формата на игра. 







 

- Специален датчик, улавящ всички придвижвания на децата. Движейки се, те ръководят интерактивната дъска и играят на просветителни игри, самостоятелно или в тимове. 





 

- Добавяме нов живот на всяка флаш карта. Различни герои, в разнообразни тематики, оживяват на интерактивната дъска, откакто бъдат снимани, до момента в който децата учат с тях. Те са част от игрите, разрастващи отзивчиви умения у децата. 





 

- Техники за елементарно запаметяване, които оказват помощ на дребни и огромни да учат нови думи и граматика, благодарение на занимателни асоциации. 

 

- Домашните към този момент не са скучни! Те могат да бъдат решавани на телефон, таблет или компютър. Веднъж седмично ще получавате уведомление, че домашното е налично в платформата. Ще можете да ревизирате всички отговори незабавно, откакто домашното е решено. Винаги можете да повторите домашните задания, с цел да поправите грешките. Ще получавате уведомление за резултата от всяко решено домашно! И да не забравяме: Всяко изцяло правилно домашно, носи премия.

И не на последно място – налични цени.

Очаква Ви учене от ново потомство!

Посетете ги на адрес гр. Варна – бул. Мария Луиза 11

 

Фейсбук:

Вижте по какъв начин учат Английски език в присъствена форма през образователната година

 

Онлайн образованието е също толкоз занимателно, дейно и интерактивно

 

*публикация

 
--> --> --> -->

Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР