Днес вегетарианството вече не е необичайно. Вярно е, че всеки

...
Днес вегетарианството вече не е необичайно. Вярно е, че всеки
Коментари Харесай

Сравнихме как изглеждат известни вегетарианци и месоядни на същата възраст.

Днес вегетарианството към този момент не е извънредно. Вярно е, че всеки има свои аргументи за подобен метод на живот: някой не яде месо по етични аргументи, някой просто понася по-добре растителната храна, а някой се пробва да поддържа фигура по този метод. Сред вегетарианците има доста звезди.

Ние взехме решение да съпоставим по какъв начин наподобяват звездите, които са родени през същата година, само че съблюдават разнообразни диети.

1. Джесика Частейн и Сара Мишел Гелар. 43 години

Актрисата беше вегетарианка в продължение на 15 години, а по-късно мина към веганството. През 2012 година тя получи купата „ Най-горещата вегетарианка “. Заедно с нея артистът Уди Харелсън завоюва.

2. Евана Линч и Шайлийн Удли. 29 години

Ирландската актриса Евана Линч, известна с филмите си за Хари Потър, стана вегетарианка на 11-годишна възраст, защото постоянно е била срещу насилието.

3. Кейт Уинслет и Мила Йовович. 45 години

Кейт Уинслет не постоянно е била вегетарианка, само че в този момент се придържа към този метод на живот. В същото време брачният партньор на актрисата е веган.

4. Жизел Бюндхен и Мишел Уилямс. 40 години

Бразилският супермодел е дипломат на Организация на обединените нации за околната среда и има вяра, че веганството е един от най-ефективните способи за битка с изменението на климата. Бюндхен даже убеди брачна половинка си да се придържа към същата веганска диета като нея.

5. Мишел Пфайфър и Анди Макдауъл. 62 години

Мишел Пфайфър неведнъж е казвала, че тайната на младостта й въобще не е в пластичната хирургия, а във веганската диета. Актрисата счита, че подобен метод на живот е доста по-здравословен, защото ви разрешава да “избягвате доста отрови, които могат да причинят стареене на кожата и тялото ви ”.

6. Ашли Джъд и Джилиан Андерсън. 52 години

Ашли Джъд, публично разгласи вегетарианството си в профила си в Twitter през 2017 година

7. Натали Портман и Джесика Алба. 39 години

Натали Портман се отхвърли от месо в ранна възраст и приема вегетарианството и веганството доста съществено. Тя даже продуцира документален филм, наименуван Eating Animals, който споделя за големите корпорации, които отглеждат по-голямата част от храната, която ядем.

8. Майли Сайръс и Кара Делевин. 28 години

Майли Сайръс постоянно е била бранител на животните, само че през 2015 година тя реши да изостави изцяло животинските артикули и даже си направи татуировка Веган за цялостен живот.

9. Деми Мур и Джина Гершон. 58 години

Деми Мур е една от дребното, която се придържа освен към растителна диета, само че и към сурова храна. Така диетата й се състои основно от сурови плодове и зеленчуци. Също по този начин, с цел да поддържа форма, актрисата прави йога.

10. Руни Мара и Анна Кендрик. 35 години

Рууни Мара е веган от младостта си и има вяра, че тази диета й оказва помощ да наподобява ужасно. “Имам добра кожа и всичко е обвързвано с генетиката и метода на живот – аз съм веган. ” Освен това актрисата се пробва да не употребява глутен, не пие алкохол и спи задоволително.

11. Оливия Уайлд и Джейми Александър. 37 години

Оливия Уайлд съблюдава диета без месо от 12-годишна възраст. В изявление тя означи, че да бъдеш вегетарианец „ не постоянно е елементарно и налично “, само че този метод на живот й разрешава да се усеща добре и да наподобява по-добре.

12. Алисия Силвърстоун и Рийз Уидърспун. На 44 години

Алисия Силвърстоун се отхвърли от месото на 21 години и в този момент се пробва да внуши обич към растителните храни на сина си.

13. Шер и Кандис Берген. На 74 години

Вегетарианската диета оказва помощ на певицата да поддържа себе си в отлична форма. Шер признава, че не обича да яде месо и се усеща доста по-здрава на зеленчукова и плодова диета. Тя също се пробва да заобикаля храни с високо наличие на мазнини и млечни артикули, заради обстоятелството, че тялото й не ги усвоява добре.

Каква диета предпочитате?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР