Днес въздушната маса над страната временно ще се стабилизира. Ще

...
Днес въздушната маса над страната временно ще се стабилизира. Ще
Коментари Харесай

Слънце пробива облаците

Днес въздушната маса над страната краткотрайно ще се стабилизира . Ще бъде с променлива облачност, по-често до слънчево. Сутринта в обособени източни региони към момента ще превалява, а след обяд временен дъжд ще има и на обособени места в планините. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Дневните температури едва ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 22° и 27°.

Това оповестиха от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е променлива, намаляваща по-често до слънчево. Преди обяд над източните региони на Стара планина, а след обяд над Родопите и планините в югоизточните региони на страната облачността ще е по-значителна и на обособени места там кратковременно ще превали. Ще духа най-вече сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 14°, на 2000 метра - към 7°.

Над Черноморието облачността ще е променлива. Преди обяд преваляванията краткотрайно ще спрат , само че след обяд още веднъж на обособени места кратковременно ще превали. Ще духа до сдържан северозападен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 20°-23°. Температурата на морската вода е 16-19°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР