Днес във Варна е регистриран първият смъртен случай с коронавирус,

...
Днес във Варна е регистриран първият смъртен случай с коронавирус,
Коментари Харесай

Мистерия около смъртта на починалия с коронавирус във Варна!

 Днес във Варна е регистриран първият смъртен случай с ковид, съобщи кореспондент на Varna24.bg . Няма данни умрелият да е имал съпътстващи болести. Съобщил е, че е взел участие в литургия отвън Варна.

Ето какво сподели и кметът Иван Портних:

" До момента нямахме тежки случаи и виждаме, че тези 4 случая са привнесени. Варненци до момента сполучливо минаха през сложния интервал, само че не би трябвало да се не помни, че вирусът не си е отишъл и всеки отговорно би трябвало да съблюдава хигиеничните ограничения и тези за обществена отдалеченост. Нека да излязат резултатите от пробите. На база на резултатите от пробите на останалите контактни лица сме в подготвеност да предприемем спомагателни дейности. Нека да забележим какъв е обсегът на болестта ".

Директорът на РЗИ Варна доктор Дочка Михайлова:

" Днес във Варна е регистриран първият смъртен случай. В понеделник е признат, 6 души от първи ред - двама с позитивни резултати, единият в болница, другият без недоволства вкъщи. Другите 4 контактни без вирус под изолираност. На идващия ден открити още 13 контактни, изолирани, резултатите се чакат. Повечето са от Аспарухово. Починалият, доколкото знам, не е имал съпътстващи болести. Съобщил е, че е взел участие в литургия отвън Варна ".

Даниел Пашов, началник на ОД Министерство на вътрешните работи Варна:

" Възложил съм интензивни инспекции на тези, които са под карантина с позитивни и негативни проби. Решението за контролно-пропусквателен пункт би трябвало да се вземе на регионално равнище ".

Под карантина сега броя е динамична, само че се движи от 800 до 900 за региона. Няма информация след завръщането си пасторът да е правил служби.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР