Днес във Варна бе отчетен температурен рекорд за конкретния ден

...
Днес във Варна бе отчетен температурен рекорд за конкретния ден
Коментари Харесай

Във Варна бе отчетен температурен рекорд

Днес във Варна бе регистриран температурен връх за съответния ден 23 април, научи Varna24.bg.  Днес в морската столица беше 25 градуса, а върхът за съответния ден е бил през 2008 година, а точно 22 градуса на сянка.

Прогнозата за на следващия ден:

През нощта ще доминира ясно, на следващия ден слънчево време. След среднощ от запад облачността, най-вече междинна и висока, ще се усилва, а към и след обяд ще се развива и купесто-дъждовна облачност. На места, основно в планинските региони, ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици. Минималните температури ще са от 8° до 13°, а оптималните ще са сред 26° и 31. По Черноморието ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър и там оптималните температури ще са по-ниски, сред 17° и 20°.

В планините ще бъде най-вече слънчево и топло. В следобедните часове ще се развива купесто-дъждовна облачност и на обособени места ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21°, на 2000 метра – към 14°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд от запад облачността ще се усили. Ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 18° и 20°. Температурата на морската вода е 12-13°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

На 24.04.2018 слънцето ще изгрее в 06:30 часа и ще залезе в 20:20 часа. Продължителност на деня 13:50 часа.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР