Днес Valve публикува статус във форума на Steam, в който

...
Днес Valve публикува статус във форума на Steam, в който
Коментари Харесай

Valve въвежда промени в правилата за издаване на игри в Steam

Днес Valve разгласява статус във форума на Steam, в който компанията разказва нови промени, които ще бъдат въведени в платформата. Те адресират издаването на игри в Steam – съответно тези с принуждение и полово наличие. Анонсът не визира към този момент баннати заглавия, само че измененията са свързани с по-качественото пречистване на информация за пред потребителя.

Най-важната смяна е условието от разработчиците да опишат тъкмо какво е наличието в техните игри. Ако те включват принуждение, би трябвало да са въведени някои съответни елементи. Предоставеното изображение служи като пример.

Така потребителите по-прецизно ще скриват заглавия, които не желаят да виждат. Това ще е изключително потребно за родители, които желаят да са сигурни, че детето им няма достъп до нездравословно за него наличие. Статусът гласи: „Според нас подтекстът на презентация на наличие е значим и даването на място, където разработчиците да разказват какво има в техните игри, ви дава даже повече информация… за игрите, които търсите. Когато гледате страницата на заглавие със особено наличие, ще включим изложение от студиото за вас„. Освен това компанията се обръща към всички разработчици с към този момент съществуващи игри да побързат и да обновят информацията за тях.

Освен това Valve адресира и „троловете“, или приложения, влезнали в каталога с минимума по критериите на Steam. Според компанията, някои от тези стратегии изнудват купувачите да им предадат скъпи предмети от Steam профила им. Други са част от огромни схеми за изкарване на пари. По тази причина Valve ще стартира по-задълбочено да ревизира профилите на разработчици за предходна интензивност, предоставена банкова информация или връзки с други разработчици. С това се цели унищожаване на всички тролове „които не са заинтригувани в това да вършат игри за вас или който и да било“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР