Днес валежите постепенно ще спрат, а облачността ще се разкъсва.

...
Днес валежите постепенно ще спрат, а облачността ще се разкъсва.
Коментари Харесай

Есента се завръща

Днес преваляванията последователно ще спрат, а облачността ще се раздира. Най-късно, към края на деня, ще спре да вали в североизточните региони от страната. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максимални температури в множеството места - сред 11° и 16°. По Черноморието ще бъде най-вече облачно с превалявания, основно по северното крайбрежие. Ще духа мощен северозападен вятър. Максимални температури – от 13° до 15°. Температурата на морската вода е 18°-19°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала, само че денем ще отслабва.

В планините ще духа мощен и плевел северозападен вятър. Снеговалежите ще стопират, а облачността над масивите от Западна България ще се раздра. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 1°.

През идващите дни ще има по-значителни разкъсвания и понижения на облачността. Вятърът ще отслабне, в доста региони и ще стихне. Сутрин ще е студено с минимални температури сред 3° и 8°, тук-там в низините ще се образуват мъгли или ниска слоеста облачност.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР