Днес в завода на Тева в Троян бе даден старт

...
Днес в завода на Тева в Троян бе даден старт
Коментари Харесай

Стратегическа инвестиция от 15 млн. евро направи Тева в завода си в Троян

Днес в завода на Тева в Троян бе даден старт на нова индустриална линия за дерматологичния артикул Sudocrem – формула, основана още през 1931 година, която през днешния ден е позната в 46 страни по света и към този момент бележи впечатляващото равнище на продажби от над 100 млн. $. Инвестицията на Тева е в размер на 15 млн. евро.

Годишният индустриален потенциал на мощността е 45 млн. опаковки в две разновидности – медицински и козметичен крем, в няколко разфасовки с друг грамаж.

Заводът в Троян има 70-годишна история. Основан през 1953 година, през днешния ден той е място, откъдето потеглят към света няколко десетки типа течни и полутвърди лекарствени форми и козметични артикули – суспензии, сиропи, мехлеми, гелове, кремове.

Портфолиото на троянския цех е познато на 63 пазара, включително във високоразвити европейски страни – Германия, Франция, Англия, Холандия, както и в скандинавските страни, Русия, Украйна и Казахстан.

По думите на изпълнителния шеф Валя Букарева заводът е спечелил доверието на компанията в мощна конкуренция с индустриални предприятия в Германия, с помощта на положителната организация на работния развой, квалифицирания си и високомотивиран екип, който е приел виновната задача да поеме напълно производството на Sudocrem за всички пазари. Според Валя Букарева е изцяло допустимо в близко време една от най-важните съставки на крема – лавандуловото масло, да бъде обезпечавано и от български производители.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР