Днес в страната ще бъде слънчево, преди обяд и почти

...
Днес в страната ще бъде слънчево, преди обяд и почти
Коментари Харесай

Вижте какво време ни очаква в последния ден от работната седмица

Днес в страната ще бъде слънчево, преди обяд и съвсем безшумно. След обяд ще духа слаб вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 0° и 5°, в София - към 2°. Атмосферното налягане ще се намали, само че ще остане доста по-високо от междинното за месеца.
Сутринта тук-там по Южното Черноморие видимостта ще бъде понижена, само че бързо ще се усъвършенства. Пред деня ще е слънчево и съвсем безшумно. След обяд ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са сред 1° и 4°. Температурата на морската вода е 6° - 7°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб, по високите и открити елементи - сдържан северен вятър. Дневните температури едва ще се покачат и оптималната на височина 1200 метра ще е към минус 2°, на 2000 метра - към минус 7°.
През почивните дни вятърът ще е слаб със западна съставния елемент, в доста региони краткотрайно ще стихва. В събота времето ще бъде най-вече слънчево, по-късно денем ще стартира нарастване на облачността, междинна и висока. Минималните температури ще са сред минус 9° и минус 4°, а оптималните - сред 1° и 6°.
В неделя облачността ще е забележителна, на обособени места в Западна България ще превали слаб сняг. Сутрешните температури ще са с 3-4 градуса по-високи, а дневните - без смяна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР