Днес в СОС отново, без да се съобразят с ветото

...
Днес в СОС отново, без да се съобразят с ветото
Коментари Харесай

Областната управителка на София дали ще спре да саботира работата на СОС!?

Днес в СОС още веднъж, без да се съобразят с ветото на регионалната шефка Вяра Тодева, си прегласуваха и същите зам.-председатели на съвета, и съставите на комисиите в този значим за локалното самоуправление орган. Така на процедура се оказа, че т.нар./неправилно/ ”губернаторка ” единствено си губи времето да оспорва решенията на градския парламент.

Днес избраниците на софиянци прегласуваха решенията от сесията на СОС на 8-ми февруари, които регионалната шефка Вяра Тодева, представителка на Министерски съвет и на ПП-ДБ, върна за преразглеждане.



сн.фейсбук

Тя реши, че съветниците не са спазили законовите разпореждания, съгласно личният й прочит.

Но необичайно, нападна съвещанието от 8-ми т.м. единствено в частта му за избора на зам.-председатели и разпределението на комисиите, не оспори гласуването на ръководител на съвета, определен на същото съвещание, който е от нейната партия?!

Припомням, че съдът разгласи нейното решение за демонтажа на ПСА за нелегално.

Както и да е, това беше преди.

Днес е сегашното и общинарите отново си гласоподаваха взетите решения от 8-ми февруари.

Цяла седмица съвета отново не работи, плюс трите месеца преди този момент, тъй като партийните креатури по този начин и не можаха да си разделят частите от баницата, нагледно казано.

Лакомията е кофти симптом – демонстрира неприятно образование. ПП-ДБ-СС това ли желаят да ни показват, искайки цялата власт в София в свои ръце. тази заран в ефира сподели, че „ ПП-ДБ-СС искайки всичко, получиха нищо ”.

Опозицията удари лакомите през ръцете и сподели, че пази ползите на жителите дали своят вот за ГЕРБ-, и Лявата коалиция,, Има Такъв Народ,. Заедно те съставляват ползите на множеството дали своят вот жители и носят отговорност пред тях. Сега е време всички да запретнат ръкави и проработят за ползите на софиянци, не за теснопартийните си дружинки.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР