Днес в шампионатния мач срещу Сасуоло треньорът на Милан Винченцо

...
Днес в шампионатния мач срещу Сасуоло треньорът на Милан Винченцо
Коментари Харесай

Всичко или нищо: Денят Х настъпи за Монтела

Днес в турнирния мач против Сасуоло треньорът на Милан Винченцо Монтела би трябвало да стори всичко, с цел да вземе успеха, другояче в действителност ще се окаже уволнен още до края на деня. Това предвиждат съвсем всички водещи италиански медии.

Анонимен Милан се появи като цялостна нула и в Атина

Двубоят на „ Мапей Стейдиъм” започва в 21,45 часа българско време и на процедура затваря 12-ия кръг в калчото. Трите точки са повече от наложителни за гостите, защото те реализираха едвам 2 победи в последните си 9 мача на всички фронтове.

Капитанът Бонучи съзря слабохарактерност в Милан

В Серия А „ росонерите” заемат неугледното 8-о място и са в действителна заплаха – даже толкоз рано през акцията – да останат тотално отвън борбата за местата, даващи право на присъединяване в Шампионската лига. Това е главната цел пред тима през този сезон, като по-рано един от шефовете – Масимилиано Мирабели призна, че при неуспех ще е нужно продажба на един-двама водещи играчи, с цел да се балансират финансите след солидните летни разходи.

Монтела приема спекулациите с подбив

На вчерашната си конференция Монтела за следващ път увери, че усеща доверието на клубната администрация. „ Кориере дело спорт” рисува малко по-различна картина, потвърждавайки, че експертът е на ръба да загуби поста си. Ако Милан не реализира стремежи резултат против Сасуоло, то управлението съвсем несъмнено ще употребява интернационалната пауза, с цел да подпише с нов ментор.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР