Днес в Радиокафе“, когато празнуват всички деца, независимо дали са

...
Днес в Радиокафе“, когато празнуват всички деца, независимо дали са
Коментари Харесай

Пеещите пътни знаци по Братя Грим в НДК

Днес в „ Радиокафе “, когато честват всички деца, без значение дали са пораснали или още не, ви разказахме за Детския музикален спектакъл " СветЮлка ", които дружно с Народно читалище " Д-р Петър Берон - 1926 " показват мюзикъла за деца - " Пеещите пътни знаци ".

Светлана Иванова, която е дълготраен солист в Музикалния спектакъл, а в този момент работи и с децата в Детския музикален спектакъл " СветЮлка ", споделя, че няма нищо по-хубаво от това, да съобщи знанията си на децата, които играят на сцената на театъра.

" Стараем се да откриваме гениите на децата и да ги развиваме, да ги накараме в днешния свят на технологиите да покажат своите качества и страсти, да запазят човешкото в себе си.

Какво по-хубаво от това, дa накараме едно дете да покаже своите качества и усеща на сцената, да ги показа със феновете и да бъде щастливо. Това е нашата премия - да забележим насладата в очите на децата ", споделя Светлана.

Музикалният театър ще бъде на 3 юни от 19:00 часа в зала 11 на НДК

Спектакълът е по приказката на Братя Грим, музика на Едвард Григ, сюжет и постановка – акад. Красимира Колдамова.

Още за спектакъла, за работата с деца и елементарно ли е да бъдат предизвикани да покажат възприятията си на сцената, има ли разлика сред днешните малчугани и връстниците им от преди няколко генерации – чуйте от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР