Днес в предаването На кафе по NOVA беше излъчено интервю

...
Днес в предаването На кафе по NOVA беше излъчено интервю
Коментари Харесай

Родена да омагьосва: 9 неща, които не знаете за голямата Цветана Манева

Днес в предаването " На кафе " по NOVA беше излъчено изявление на водещата Гала с огромната ни актриса Цветана Манева, записано през 2001г.. В него актрисата приказва за персоналния си живот, изкуството и всичко, което я вълнува. По този мотив взехме решение да съберем всичко, което не занете за нея, тъй като въпреки и обществена персона към този момент много десетилетия тя остава една загадка за множеството от нас.

Името ѝ е синоним за класа, достолепие и гений. Тя е от онази рядка порода дами, които те респектират с наличието си и на които можеш единствено да се възхищаваш.

Зад гръба си има кариера на огромния екран и на театралната сцена, на която може да се завиди, само че най-важната ѝ роля в живота е тази на Цветана Манева - актрисата, коята обичаме и на която се възхищаваме. 
 Безупречна прохлада - Dove Advanced Care Go Fresh Edna предлага Безупречна прохлада - Dove Advanced Care Go Fresh
Заедно с Невена Коканова и Катя Паскалева тя е в тройката огромни дами на българското кино и спектакъл . Част е от златното потомство на родното ни кино, което ни даде едни от най-хубавите български филми.

Обожаваме я в класиките " Дами канят ", " Шведски крале " и " Басейнът " с нейно присъединяване, както и по-новия   " Далеч от брега " .

Днес ще ви срещнем с няколко не толкоз известни обстоятелства за живота на Цветана Манева. Открийте ги в галерията ни:
 9 неща, които не знаете за огромната Цветана Манева  9 неща, които не знаете за огромната Цветана Манева  9 неща, които не знаете за огромната Цветана Манева  9 неща, които не знаете за огромната Цветана Манева
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР