Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура" военният министър

...
Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура" военният министър
Коментари Харесай

Каракачанов в болница! Вдигна кръвно, след като Матева разкри корупционните му схеми с търговия на БГ гражданство!

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура " военният министър Красимир Каракачанов бе потърсен за коментар във връзка със абсурда от последната седмица - уличаването му в корупционна скица с търговия на българско поданство.

Телефонна връзка в ефир с вицепремиера не бе осъществена и по-късно водещите оповестиха, че Каракачанов е съобщил, че е признат в Правителствена болница с високо кръвно.

Заканите на Катя Матева, че най-сетне в действителност ще покаже доказателствата, с които разполага и ще се наложи да дава показания пред ДАНС и профилираната прокуратура, явно мощно са тормозили вицепремиера и здравословното му положение сега е извънредно несигурно.

Матева съобщи още, че Каракачанов на няколко пъти се опитвал да я притиска да прави закононарушения и когато не се съгласявала, била уволнена. Тя бе безапелационна, че вицепремиерът от години продава български документи за идентичност.

Когато човек е почтен, няма причина да се тормози. Когато гузния бъде подгонен, подвига кръвно.

Усещайки накъде вървят нещата и че цялата му корупционна политика и аферите му с търговия на национализъм са разкрити, а постът и свободата му висят на косъм, Каракачанов бе смачкан!

Истината постоянно става ясно! Високото кръвно на вицето сега е един от най - дребните му проблеми. Кръвното се контролира, само че "Наказателния кодекс " си остава същия, без промени.

Каракачанов стремително се е запътил към пандиза, с помощта на псевдо патриотизма си, своята лакомия и подлостта, която е превзела цялото му създание.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР