Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

...
Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се
Коментари Харесай

Инициативата на Бареков: Образование срещу доход! Инженер Тони Баджаров за въвеждането на базов доход: Това нов шанс за всички да рестартираме системата и да започнем да се развиваме без страх от бедност и социално изключване!

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия "Евроком " посетител бе инженер Тони Баджаров, който е ръководител на "Движение за единство на нацията.

Той разяснява самодейността на евродепутата Николай Бареков, който поде самодейност за събиране на подписи в Екологичен потенциал за въвеждане на европейски базов приход.

По - рано в предаването в телефонна връзка непосредствено от Рим, бе включен Николай Бареков, който разясни, че базовият приход ще бъде наличен единствено за хора, които имат обучение, без значение от етническата им принадлежност. Идеята е елементарна: обучение против приходи.

Гостът разясни с какво базовият приход ще способства за подобряването на живота на всеки български жител.

"Европейският съюз към този момент десетилетия наред харчи милиарди за доближаване, наречено 'хокезия' обаче тези милиарди потъват очевидно в неверните джобове. ", отсече гостът.

Европейският базов приход, съгласно гостът значи тези пари да стигат непосредствено да жителите на Европейски Съюз, без да минават през медиатори, които отклоняват забележителна сума за себе си и за своите подмолни началници.

При сходен способ на систематизиране на финансите, растежът на българската стопанска система от 2% ще претърпи напредък до забележителните 7, 8 %, разяснява Баджаров.

С всяка минала година българският народ става все по- безпаричен. В момента към 90% от българите живеят с по- малко средства на месец, в сравнение с е издръжката на бежанците в България, която е сметната на към 550 евро по стандартите на Организация на обединените нации.

"Ние досега имаме безусловно изключване на децата от потреблението. Те нямат никакъв приход. Пенсионерите в огромната си част имат приход, който надали може да им обезпечи оцеляване. Бедността има освен обществени, само че и демографски и стопански последствия. ", продължи гостът.

Запитан за какво всички политически обединения дават подобен голям отпор на тази далновидна концепция, инженер Баджаров бе безапелационен, че политиците разчитат на едни хора, които са на ръба на оцеляването или са строго подвластни от тях за своето бъдещо развиване. Гостът разясни, че базовият приход освобождава хората и им дава опция да се развият в мечтаната от тях посока, без да слушат какво им приказват политиците.

Базовият приход дава опция на хората да показват свободната си воля, само че гостът съобщи недвусмислено, че това напълно не значи, че ще настане безпорядък в обществото.

"Базовият приход не е реванш. Той е нов късмет за всички да рестартираме системата и да стартираме да се развиваме без боязън от беднотия и обществено изключване. ", заключи гостът.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР