Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се

...
Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура", което се
Коментари Харесай

Александър Симов пред Бареков и Байрактаров: Още тази седмица Каракачанов ще бъде извикан от БСП, за да даде своите обяснения по случая с паспортите и за това дали не прикрива съпартиеца си Ангел Джамбазки! Симеонов се гаври с българската демокрация!

Днес в предаването "Бареков и Байрактаров без цензура ", което се излъчва всяка събота от 10:30ч. онлайн по телевизия "Евроком ", посетител бе депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов.

Запитан за какво абсурдът с паспортната мафия се замита от българският Парламент и българските медии, Симов отговори, че за нещо също обстоятелството, че за този проблем не се приказва у фрапантен, тъй като има много съществени причини да се дава публичност на случая, като замесването на Екатерина Захариева и Каракачанов.

Гостът бе безапелационен, че Вътрешна македонска революционна организация и всяка от патриотичните фармации отпада от разновидността да бъдат съдружни сътрудници на Българска социалистическа партия, първо тъй като няма за влязат в Парламента и второ, тъй като даже да приемем, че стане някакво политически извращение и влязат, то тези хора към този момент са морално дискредитирани по метод, по който не би трябвало нито една партия да влиза в каквато и да е форма на съюз с тях.

Симов съобщи, че още тази седмица Каракачанов ще бъде извикан от Българска социалистическа партия, с цел да даде своите пояснения по случая с паспортите и за това дали не прикрива съпартиеца си Ангел Джамбазки около абсурда от последните дни, когато евродепутатът бе заловен с оръжие на летище София. Гостът показа съмнения, че от Вътрешна македонска революционна организация се пробват да заметат следите на Джамбазки и да неглижират случая.

Запитан какво се случи в Парламента тази седмица, приемайки държавния Бюджет и стигна ли се до някакъв долнокачествен популизъм, Симов съобщи, че огромният скандал е почнал от едно предложение на Българска социалистическа партия,което съгласно него не е популизъм. Идеята на Българска социалистическа партия е била заплатите на депутатите да бъдат замразени на равнището от началото на Парламента, т.е. 2900 лв.. Сума, която не може да бъде наречена дребна. ГЕРБ настойчиво отхвърлиха, съобщи Симов.

По мотив отнетата акредитация на Димитър Байрактаров и блокираният му достъп до Парламента, което нарушение на правата му като публицист и за какво никой не взема ограничения против това, гостът съобщи, че не чака водещите медии у нас като бТВ и Нова да реагират на този скандал, тъй като възприятие за взаимност няма.

Във връзка със абсурда за напускането на Валери Симеонов и избора на неговата секретарка за вицепремиер, Симов съобщи, че такава подигравка с българската народна власт в никакъв случай не се е правила. "По време на дебатите за избора, нито един народен представител не стана да каже няколко думи за нейната активност! ", сподели гостът. Валери Симеонов "изнасили " българската народна власт, безапелационен бе Симов.

Доносът на Ангел Джамбазки, против Николай Бареков и Волен Сидеров, гостът дефинира като "донос в най- перверзна форма ". Това е спомагателен щрих в това какво съставляват "Обединени патриоти ", заключи депутатът.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР