Днес в по-голямата част от страната ще е предимно слънчево.

...
Днес в по-голямата част от страната ще е предимно слънчево.
Коментари Харесай

Затоплянето ще продължи и през следващите дни

Днес в по-голямата част от страната ще е най-вече слънчево. Повече облаци ще има в източните региони и там не е изключено едва да превали. Ще е много топло с оптимални температури сред 15 и 20 градуса и прохладно с сдържан, в Дунавската низина краткотрайно мощен вятър от северозапад.

В планините ще е най-вече слънчево, само че по-ветровито със мощен до плевел вятър от запад-северозапад. Максималната температура на 1200 метра височина ще е към 9-10 градуса, на 2000 метра- към 2-3 градуса.

Утре ще е най-вече слънчево със слаб, в Източна България до сдържан вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са сред 17 и 22 градуса, по-ниски по Черноморието-около 10 градуса във Варна и Бургас.

В петък и събота ще има доста слънчеви часове и температурите ще се покачат с още градус-два. Максималните в по-голямата част от страната ще са сред 18 и 23 градуса. В неделя вятърът краткотрайно ще се ориентира от северозапад и ще се усили. Облачността ще е променлива, без превалявания. Температурите едва ще се намалят. В понеделник облачността ще се усилва и вечерта в крайните северозападни региони ще завали дъжд. Температурите ще се намалят още малко.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР