Днес в Пловдив се открива фотоизложбата „30 мига от Пловдив“

...
Днес в Пловдив се открива фотоизложбата „30 мига от Пловдив“
Коментари Харесай

Фотографът Минко Михайлов показва 30 мига от Пловдив

Днес в Пловдив се открива фотоизложбата 30 мига от Пловдив “ на един от най-награждаваните български фотографи - пловдивчанинът Минко Михайлов. Експозицията съдържа 30 фрагмента от Пловдив на тематика градски пейзаж, главно основани през тази година. Събитието ще се състои на 17 ноември 2021 година, сряда, от 18.00 часа във фоайето на ет.2 в Дома на културата „ Борис Христов “.

Минко Михайлов е професионален фотограф с над 20 години процедура в тази област. Един от основателите на учебно заведение за фотографи PHOTOSCHOOL.BG и един от основните лектори в него. Носител е на редица влиятелни интернационалните награди и оценки. Само през последните няколко месеца, Минко Михайлов получи един златен и един сребърен орден (в рамките на една седмица) от състезания в Португалия и Испания.

„ Обичам да странствувам и да фотографирам хубостта и колорита на света към мен. С фотографията съумявам да направя действително и нереално странствуване, тя е ключ към нови и непознати светове и познанства. Независимо дали фотографирам хора или природа, се пробвам да уловя мига, оня момент, който в никакъв случай повече няма да се повтори. Фотографията за мен е пътешестване в света на формите и светлината, тя е освен позиция, страст или кратковременен откъслек от време, тя е всичко това, което се събира в една дума – СТРАСТ “, споделя в свои изявленията фотографът.

Минко Михайлов бе назначен за шеф на пловдивския зоопарк, само че поради поредицата правосъдни каузи, оборудването към момента не работи, а неговият контракт бе преустановен.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР