Днес в Оейраш отново ще видим в действие две от

...
Днес в Оейраш отново ще видим в действие две от
Коментари Харесай

Кузманов, Томова, Кирьос и Бадоса: Коментирайте днешните мачове


Днес в Оейраш още веднъж ще забележим в деяние две от звездите на българския тенис. Виктория Томова ще се изправи против международната №132 Фиона Феро на четвъртфиналите на ITF W80 шампионата, като двете ще открият програмата на централния корт в 12:00 ч. В идващият дуел, който ще стартира не преди 15:00 ч. Димитър Кузманов ще играе против втория подложен Зденек Колар (№150) на същата фаза в Чалънджър шампионата в португалския град.

На ATP 250 шампионата в Хюстън Ник Кирьос ще опита да продължи мощното си показване против „щастливия губещ“ Майкъл Мо, а вторият подложен Тейлър Фриц ще се изправи против защитаващия купата Кристиан Гарин.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Четвъртфиналите в Маракеш ще стартират с дуел сред Давид Гофен и Роберто Карбайес Баена, а в последния мач от програмата Лоренцо Музети ще се изправи против Ласло Джере.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Интригуващи конфликти ни предстоят и на WTA 500 шампионата в Чарлстън. Паула Бадоса и Белинда Бенчич ще открият мачовете на сингъл в 19:30 ч., след което четвъртата в схемата Онс Жабур ще се изправи против Анхелина Калинина.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Междувременно в Богота Даяна Ястремска ще се изправи против Лаура Пигоси, а защитаващата купата Камила Осорио ще играе с Елина Аванесян.

Пълната стратегия можете да видите ТУК

Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР