Днес в общинския приют за безстопанствени кучета бе отбелязана кръгла

...
Днес в общинския приют за безстопанствени кучета бе отбелязана кръгла
Коментари Харесай

Oще едно събитие на общинския приют събра деца и доброволци ...

Днес в общинския подслон за безстопанствени кучета бе маркирана кръгла годишнина от деня, в който бранители на природата излизат с апел към международната общност – „ да бъдем виновни, както за планетата, на която живеем, по този начин и за всяко живо създание, което я населява “. Това се случва на 4-ти октомври преди 90 години във Флоренция, Италия.

Днес деца, кучета и другари на животните честваха като на същински рожден ден. Приютът на 4-ти километър посрещна скъпи посетители – деца и младежи от съдружие „ Паралелен свят “, доброволци от „ Пловдив чете “ и осиновители на кучета с някогашни жители на приюта.



Деца и доброволци четоха книжки за животни. Четириногите пробваха от специфичните торта-сърце и други кучешки лакомства. Гостите посетиха базара квалифициран от младежите от „ Паралелен свят “.



Безпристрастно детско жури изтегли печелившите от лотария, в която участваха всички нови притежатели на кучета, одомашнени от пловдивския подслон през месец септември. Четирима осиновители получиха награди.



Събитията отдадени на животните не престават. След вчерашното пъстро и космато наличие в най-артистичното място в Пловдив - Капана, очаквайте кученцата от общинския подслон още веднъж там, към Ядрото, на 16-ти октомври, с нови изненади, нови другари и още животинки за осиновяване.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР