Днес в Държавната дума на Руската Федерация проведохме изключително ползотворна

...
Днес в Държавната дума на Руската Федерация проведохме изключително ползотворна
Коментари Харесай

Сидеров влезе в Държавната дума на Русия

Днес в Държавната дума на Руската Федерация организирахме извънредно ползотворна среща с представители на комисията по външна политика. От повече от 150 наблюдаващи от десетки страни само делегацията на Политическа партия АТАКА имаше достойнството да бъде призната в Държавната дума на Русия, написа в профила си във Facebook водачът на партията Волен Сидеров.

По време на срещата изразихме своите усещания от изборния развой в Москва, който имахме достойнството да следим.

Нашата делегация откри, че изборите за президент на Руската Федерация, които Владимир Путин завоюва с необикновен резултат, се организират умерено, с изключителна организация, цялостна либералност и при условия, от които единствено може да се взима образец.



Акцент в диалога бе тематиката за възобновяване на градежа на атомна централа, както и опциите за трансфер на съветски газ в България след неуспеха на Южен поток. Като част от ръководството на България мога да допринеса за това българския интерес в сферата да бъде отстояван и в страната ни най-накрая да проработи газов хъб.



От диалога с депутатите от Единна Русия и наши домакини стана ясно, че те регистрират позитивната смяната в поликата на българското държавно управление след влизането на патриотите във властта. Тема в нашата среща бе и нуждата от практическо и икономическо взаимоотношение сред московското кметство и регионалната администрация на София, за което Политическа партия АТАКА и нашият регионален шеф могат да допринесат съществено. Обсъдени бяха и въпроси от сферата на спорта, като бе наблегнато и върху потребността от взаимни действия на младежи от Русия и България.



От съветска страна присъединяване в срещата взеха първият заместник-председател на комисията Светлана Журова, заместник-председателя и знаменит шахматист Анатолий Карпов, заместник- ръководителя и някогашен първенец по фигурно пързаляне Ирина Роднина, както и ръководителят на групата за другарство Русия – България Александър Василенко. Освен мен, в делегацията на Политическа партия АТАКА участваха и заместник-председателят на Народно събрание Явор Нотев, заместител - ръководителят на Политическа партия АТАКА Десислав Чуколов и ръководителят на административния уред на партията Христо Маринов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР