Днес в Благоевград бившият премиер Кирил Петков и свитата му

...
Днес в Благоевград бившият премиер Кирил Петков и свитата му
Коментари Харесай

Община Благоевград: Петков и свитата му нахлуха без разрешение в сградата на аквапарка

„ Днес в Благоевград някогашният министър председател Кирил Петков и свитата му нахлуха без каквото и да е позволение в постройката на аквапарка в града,

която е освен обществена общинска благосъстоятелност, само че и е затворена със заповед, защото е рискова за прилагане.

Това е освен жестоко неспазване на закона, само че и с дейностите си Петков е заплашил живота на жители и служебни лица, канейки ги на територията на разрушеното оборудване без законово позволение “. Това написаха във Фейсбук страницата си от Община Благоевград.

На място са се отзовали чиновници на Общинския инспекторат.

„ Те са пробвали да предотвратят незаконосъобразното навлизане, само че са спрени от охраняващите някогашния министър председател служби на НСО. Припомняме, че Общински инспекторат неколкократно е залавял крадци на мястото на рисковия обект, за които сме сезирали Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата “, допълват оттова.

От Община Благоевград напомнят, че законите важат за всички.

„ Снимането на предизборни клипове в затворени общински обекти и всевъзможни предизборни прояви там се позволяват единствено с позволение от локалната власт за точно сигурност за здравето на присъстващите. Ако такова позволение бе поискано по открития ред, то щеше да се получи със съответните указания за съблюдаване на сигурност “.

Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР