Днес в Банско беше направена първата копка по изпълнението на

...
Днес в Банско беше направена първата копка по изпълнението на
Коментари Харесай

В Банско започна строителството на модерна спортна площадка

Днес в Банско беше направена първата копка по осъществяването на план за създаване на спортни уреди. Община Банско е бенефициент на средства по Програмата за развиване на селските региони 2014 -2020, мярка 7 „ Основни услуги и възобновяване на селата в селските региони ”, подмярка 7.2. „ Инвестиции в основаването, подобряването или разширението на всички типове дребна по мащаби инфраструктура “.

Във връзка с осъществяването на плана е подписан контракт за строително-монтажни работи: „ Преустройство на част от дворно пространство на Професионална лесотехническа гимназия „ Никола Вапцаров ” гр. Банско ” на стойност 684 624.16 лева без Данък добавена стойност сред община Банско и компания „ Браво строй “ ЕООД. Срокът за осъществяване е 148 календарни дни.

По план се планува построяването на две футболни стадиони, две стадиони за тенис на корт, зона за фитнес навън и зона за тенис на маса навън.

Към спортните уреди ще има трибуни за гости. Предвидено е слагането на всички съществени и допълващи уреди и детайли, нужни за модернизирането и действието на спортната площадка. Изцяло ще бъде изменена настилката към игрищата, ще се слагат детайли на парково обзавеждане, като вело-стоянки, пейки, беседки и други.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР