Днес в 5:48 ч. приключи 23-дневното царство на Ретроградния Меркурий.

...
Днес в 5:48 ч. приключи 23-дневното царство на Ретроградния Меркурий.
Коментари Харесай

Край! Ретроградният Меркурий свърши!

Днес в 5:48 ч. завърши 23-дневното царство на Ретроградния Меркурий. През това време астролозите ни забраняваха цялостен куп неща, само че в този момент ни поучават да изчакаме и още един ден, преди да предприемем каквото и да е, тъй като сега сме в сянката на ретроградната планета и това е дори още по-страшно. Ретрограден Меркурий се случва 3-4 пъти в календарната година. Това е, когато планетата Меркурий се движи сред Слънцето и Земята. През 2020 година Меркурий е назадничав общо 69 дни от годината. С централизация си на желязо, планетата Меркурий има магнитно въздействие върху държанието на хората и в ретроградния й интервал се случват някои странни неща.
В астрологията планетата Меркурий се свързва с творчеството и умствени качества. Меркурий е ръководеща планета на преносимите знаци Близнаци и Дева. Когато една планета е ретроградна, в астрологически смисъл се смята, че е в положение на покой или спи. Ето за какво, до момента в който Меркурий дреме, дейностите, които той урежда, не действат добре, както в случай че планетата е дейна, с цел да ги управлява. Затова в ретроградни интервали се чака да настъпят безпорядък и неуредици. Меркурий ръководи всички типове връзка и съгласуваност, в това число слушане, говорене пред хора или по телефон, учене, четене, редактиране, изследване, договаряне, продажба и изкупуване, всички типове медии. Всички публични контракти и съглашения, както и значими документи, като да вземем за пример книги ръкописи или курсови работи, контракти, нотариални актове, контракти, контракти за наем, завети и така нататък също са под въздействието на Меркурий. В сферата на въздействие на Меркурий са също всички типове кодове, в това число компютърни стратегии, както и превоз, спедиция, поща и пътувания. Когато тази планета е ретроградна, се чакат проблеми в тези области нередовност или отвън надзор. Кога Меркурий е назадничав през 2020 година? 17 февруари – 10 март като стартира в Риби (в 2:53 ч.) и завършва във Водолей (5:48 ч.); общо 23 дни назадничав Меркурий 18 юни (7:59 ч.) – 12 юли (11:26 ч.) в Рак; общо 25 дни назадничав Меркурий 14 октомври – 3 ноември като стартира в Скорпион (в 4:04 ч.) и завършва във Везни (в 19:49); общо 21 дни назадничав Меркурий И трите знака – Рак, Скорпион и Риби – са водни, а Везни и Водолей са въздушни. Ако ретроградният Меркурий е в символ, който съответствува с вашата зодия, знайте, че проблемите за вас са по-големи, в сравнение с при останалите представители на другите зодиакални знаци. Когато Меркурий е ретрогарден, не трябва да се вършат никакви значими неща.
Нищо няма да бъде изключително сполучливо в подобен интервал, а ще бъде трудоемко или даже невероятно за осъществяване. В назадничав интервал е мъчно да се получат решения от другите. Дори да е направено решение, то ще предстои на смяна или ще се реализира след приключване на ретроградния интервал.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР