Днес в 19:30 часа посреща в двубой от 1-ия кръг

...
Днес в 19:30 часа посреща в двубой от 1-ия кръг
Коментари Харесай

Ботев посреща Черно море в ключов сблъсък за третото място

Днес в 19:30 часа посреща в дуел от 1-ия кръг на шомпионския плейоф в efbet Лига. Това се обрисува да бъде основен конфликт в борбата за третото място, а спечелилият довечера ще вземе съществено преимущество пред един от огромните си съперници.

В момента Ботев държи заветната трета позиция. Пловдивчани обаче имат единствено точка повече от своя противник. Това ни дава учредения да чакаме извънредно забавен конфликт в Коматево.
 Черно море
В постоянния сезон Черно море завоюва и двата конфликта с " Канарчетата " с по 2:0. Така че варненци ще имат преимущество, в случай че в края на сезона двата отбора се окажат с равни точки. Затова за Ботев е още по-важно да завоюва днешния мач, с цел да може да се откъсне на 4 точки пред днешния си противник и да понижи шанса това да се случи.

Задачата на Ботев обаче няма да е изключително лесна. Черно море е един от най-неудобните противници за пловдивчани в последните години. " Жълто-черните " нямат победа над варненци в последните 6 конфликта посред им (4 победи и 2 равенства в изгода за Черно море). Сега в Ботев се надяват да сложат завършек на тази отрицателна серия.
 Азрудин Валентич
Добрата вест за домакините е, че нямат кадрови проблеми преди мача и треньорът Азрудин Валентич ще може да пусне най-благоприятен състав. Очаква се той да изведе на терена Аргилашки на вратата и триото Пунчец, Супрайен и Генев в отбрана. Ето`о и Конате ще бъдат на крилата, а в средата на терена ще си партнират Рабей и Мертенс. Току и Неделев ще бъдат двамата атакуващи полузащитници, които ще работят зад изнесения в предни позиции Брахими.
 Илиан Илиев
Черно море е в много по-неизгодна позиция. Илиан Илиев има куп проблеми с окомплектоването на състава. Сердюк е осъден за този мач, а Панов, Панайотов и Каспаравичус са контузени. Така единайсеторката евентуално ще е формирана от Дюлгеров под рамката и Попов, Атанасов, Дробаров и Дичев в отбрана. Димов и Велев ще са опорните халфове, а Гарсия ще работи като плеймейкър. Василев и Вилела ще бъдат на крилата, а Курьор ще застане на върха на офанзивата.

efbet Лига, шампионски плейоф, 1 кръг:

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) - ЧЕРНО МОРЕ

Вероятни сформира:

БОТЕВ: Аргилашки, Пунчец, Супрайен, Генев, Ето`о, Рабей, Мертенс, Конате, Току, Неделев, Брахими

Ч. МОРЕ: Дюлгеров, Попов, Атанасов, Дробаров, Дичев, Димов, Велев, Василев, Гарсия, Вилела, Курьор

Стадион: База Коматево

Съдия: Васимир Ел-Хатиб

Начало: 19:30 часа
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР