Днес в 18:45 часа Локомотив (Пловдив) приема Берое в среща

...
Днес в 18:45 часа Локомотив (Пловдив) приема Берое в среща
Коментари Харесай

Вдъхновен Локо ще се връща на победния път срещу разклатения Берое

Днес в 18:45 часа Локомотив (Пловдив) приема Берое в среща от 3-ия кръг на шампионския плейоф в efbet Лига. На пръв взор мачът наподобява без изключително значение и за двата отбора. " Смърфовете " преди дни завоюваха Купата на България и по този начин си подсигуряваха присъединяване в евротурнирите. Старозагорци пък значително се простиха с очакванията за евроквота и оставащите дуели в шампионата за тях са единствено за авторитет.

На " Лаута " сигурно са въодушевени след спечелването на купата. В шампионата обаче тимът се намира в дупка и записа две загуби в първите си два мача от плейофите. Особено тежко бе провалянето от Лудогорец в последния кръг (1:6). Затова в този момент пловдивчани ще желаят да се върнат на победния път и да зарадват своите последователи.

В Берое ситуацията е много по-неприятно. Отборът също записа две провали в първите си два мача от плейофите и остава на дъното на класирането в първата шестица, като загуби шансове за класиране в топ 3. Освен това старозагорци имат и съществени кадрови проблеми преди днешния мач, защото не могат да разчитат на контузените Стив Фуртадо и Душан Перниш, както и на Ахмед Тоуба, чийто наем завърши и той се завърна в Брюж.

В постоянния сезон двата отбора си размениха по една победа. Локо завоюва в Пловдив с 3:0, само че по-късно Берое си отмъсти в Стара Загора, като завоюва с 2:0. В общата статистика " Смърфовете " имат преимущество с 43 победи, 17 равенства и 32 загуби.

Бруно Акрапович също има някои проблеми с окомплектоването на състава, като контузен е Масоеро, а осъдени са Карагерен и Луков. Така експертът се чака да заложи на Пиргов вратата и триото Акиниеми, Алмейда и Петрович в отбрана. В ролята на халф-бекове ще работят Цветанов и Николаев, а в средата ще се разчита на Умарбаев, Витанов и Салинас. Дуото в офанзива пък ще е формирано от Малонга и Илиев.

Димитър Димитров евентуално ще опълчи Ганев на вратата и пред него Цветков, Мезак и Ангелов в отбрана. Стоянов и Октавио ще са опорни халфове, а Охене и Макута ще стартират на двете крила. Минчев ще е в ролята на плеймейкър, а Камбуров и Фол ще работят в предни позиции.

efbet Лига, шампионски плейоф, 3 кръг:

ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) - БЕРОЕ

Вероятни сформира:

ЛОКО: Пиргов, Акиниеми, Алмейда, Петрович, Николаев, Цветанов, Витанов, Умарбаев, Салинас, Малонга, Илиев

БЕРОЕ: Ганев, Цветков, Мезак, Ангелов, Октавио, Стоянов, Охене, Макута, Минчев, Фол, Камбуров

Стадион: " Локомотив ", Пловдив
Съдия: Николай Йорданов
Начало: 18:45 часа

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

КЛАСИРАНЕ

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
efbet Лига 29 кръг, събота 4 юли  Локомотив (Пловдив) 21:00  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР