Днес в 18:00 часа Славия и Ботев (Враца) откриват 6-ия

...
Днес в 18:00 часа Славия и Ботев (Враца) откриват 6-ия
Коментари Харесай

Славия ще набира скорост срещу Ботев

Днес в 18:00 часа Славия и Ботев (Враца) откриват 6-ия кръг на efbet Лига. Домакините на “Овча купел” желаят да запишат нова победа на сметката си и по този начин да влязат в добра серия от резултати. “Белите” желаят да попълнят точковия си актив, а също така и да натрупат повече самочувствие. Още повече, че се изправят против един от новобранците в шампионата.

След неувереното начало на сезона Славия потегли във възходяща линия, записвайки тъждество и победа в последните си два мача. Сега “белите” желаят да затвърдят положителното усещане с нов триумф.

В същото време Ботев се намира в долната половина на таблицата със единствено една победа на сметката си досега. Трябва обаче да се означи, че тя пристигна в посещение - 2:0 против Витоша (Бистрица). Освен това възпитаниците на Сашо Ангелов измъкнаха реми 1:1 с един от мощните тимове в шампионата в лицето на Черно море. Така че врачани не са за подценяване по никакъв метод.

Освен това двата отбора имат сметки за споразумяване от миналогодишните баражи, когато Славия спря Ботев със противоречива дузпа. Не бива да се не помни също, че врачани си потеглиха с трите точки от последното си посещение на “белите” в постоянния сезон, макар че играха с човек по-малко.

В състава на домакините не престават проблемите с контузени играчи. В лазарета остават Карабельов, Христов, Мицански и Томбак. Най-вероятно Златомир Загорчич ще излезе с Георгиев на вратата и Попадийн, Виячки, Гамаков и Велковски в отбрана. Дюлгеров ще е опорен халф, а Узунов и Шоколаров ще работят в центъра на терена. Стоев и Иванов ще бъдат на двете крила, а офанзивата ще води Чунчуков.

В същото време Ботев идва в София в най-благоприятен състав. Сашо Костов евентуално ще пусне на терена Ангелов и в отбрана Васев, Миланов, Попов и Керчев. Гаджев и Златински ще са дуото в средата на терена, а Вълчев ще работи като плеймейкър. Генов и Атанасов ще оперират по крилата, а Домовчийски ще стартира на върха на офанзивата.

efbet Лига, 6 кръг:

СЛАВИЯ - БОТЕВ (ВРАЦА)

Вероятни сформира:

СЛАВИЯ: Георгиев, Попадийн, Виячки, Гамаков, Велковски, Дюлгеров, Узунов, Шоколаров, Иванов, Стоев, Чунчуков

БОТЕВ: Костов, Васев, Миланов, Попов, Керчев, Златински, Гаджев, Вълчев, Генов, Атанасов, Домовчийски

Стадион: “Славия”, София
Съдия: Георги Димитров
Начало: 18:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
efbet Лига 6 кръг, петък 16 август  Славия 18:00предстои  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР