Днес в 18:00 часа Исландия и Нигерия излизат един срещу

...
Днес в 18:00 часа Исландия и Нигерия излизат един срещу
Коментари Харесай

Викингите от Исландия в атака срещу Нигерия

Днес в 18:00 часа Исландия и Нигерия излизат един против различен в конфликт от група " D " на международното състезание. Мачът е извънредно значим и за двата отбора, в случай че желаят да запазят късмет за продължение напред в шампионата. Вчера Хърватия към този момент си обезпечи излизане от групата с успеха с 3:0 над Аржентина, тъй че остава единствено едно свободно място за продължение на 1/8-финал и борбата за него се обрисува да бъде жестока.

В първата среща Исландия сервира изненадата, като се добра до тъждество 1:1 против Аржентина. " Викингите " изиграха доста постоянен мач против Лионел Меси и компания и демонстрираха, че ще бъдат сериозен фактор в групата. Това реми обаче за момента носи единствено авторитет и през днешния ден играчите на Хеймир Халгримсон към този момент би трябвало да играят за победа и три точки, в случай че имат упоритости да продължат напред в шампионата.

За Нигерия ситуацията е още по-критично. " Суперорлите " започнаха много неприятно в конкуренцията с проваляне с 0:2 от Хърватия. По-лошото бе, че африканците с нищо не впечатлиха с играта си и не могат да си разрешат сходно сиво показване и през днешния ден. Трите точки за Нигерия са повече от наложителни, а нова загуба ще бъде съдбовна.

Суперорлите обаче се намират в много отрицателна серия. Отборът е с 3 следващи загуби на международни шампионати и е спечелил единствено 1 от последните си 13 мача на международни финали. Освен това статистиката демонстрира, че отборът не съумя да излезе от групата в последните си две участия на Мондиал, в които стартира със загуба.

За Исландия пък това е дебютно присъединяване на сходно равнище. Отборът продължава да написа най-славните страници в своята история след страхотното показване и на Евро 2016. Любопитното е, че в единствения конфликт сред двата отбора досега, Исландия побеждава с безапелационното 3:0 в контрола през 1981 година.

Световно състезание, група " D ", 2 кръг:

ИСЛАНДИЯ - НИГЕРИЯ
Вероятни сформира:

ИСЛАНДИЯ: Халдорсон, Севарсон, Арнасон, Р. Сигурдсон, Магнусон, Халфредсон, Гунарсон, Г. Сигурдсон, Бярнасон, Гисласон, Финбогасон

НИГЕРИЯ: Узоно, Шеху, Троост-Еконг, Балогун, Удову, Ндиди, Оби Микел, Етебо, Моузес, Игало, Иуоби

Стадион: " Волоград Арена "
Съдия : Матю Конгер
Начало: 18:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Мондиал 2018 2 кръг, петък 22 юни  Нигерия 18:00предстои  Исландия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР