Днес в 18:00 ч. NOVА и Ники Кънчев дават старт

...
Днес в 18:00 ч. NOVА и Ники Кънчев дават старт
Коментари Харесай

„Голямото преследване“ започва тази вечер в 18:00 ч. по NOVA

Днес в 18:00 ч. NOVА и Ники Кънчев дават старт на неповторимата игра от ново потомство „ Голямото гонене “ . Отбор от четирима участници, които досега не са се виждали, ще би трябвало да защитят своите познания и да натрупат средства за една крайна борба, в която могат да си тръгнат с насъбраното досега или да изгубят всичко единствено за две минути.

Участниците ще имат нелеката задача да се изправят против четиримата „ преследвачи “ – потвърдени мозъци, които ще опитат да спрат играчите по пътя им към спечелването на паричната премия. Миглена Драганова, Мартин Иванов, Пламен Младенов и Любомир Братоев ще влязат в облиците на надлежно Дама Пика, Черния рицар, Професора и Мъдреца.

„ Освен играчите и тяхното предпочитание за победа и за облага, което постоянно ще участва, този път с мен са четирима „ преследвачи “. Така както в именитите уестърни ставаме тайфа. Аз не съм с тях, аз съм с играчите. Сигурен съм, че когато стартира предаването, ще идват участници, които ще желаят да премерят сили с съответен „ преследвач “. Това е игра от ново потомство, тъй като при нея има надграждане. В надпреварата има доста нови технологии, софтуери, има динамичност, има отборна игра . Нещо, което липсва при другите формати “, загатва водещият Ники Кънчев в изявлението си за Мариян Станков – Мон Дьо в.

Играта ще показва забележителна динамичност, като в едно предаване могат да бъдат заложени над 200 въпроса от обща просвета с друга трудност. Освен да тестват своите знания в разнообразни области, феновете ще съпреживеят и сложния път на участниците към успеха.

Още тази седмица в „ Голямото гонене “ предстоят обрати. В първите епизоди на предаването публиката ще видят и по какъв начин един тим със зъби и нокти стига до заветната победа, а залогът е петцифрена сума. Кой ще бъде първият „ преследвач “, против който ще се изправят участниците, не пропускайте да разберете през днешния ден от 18:00 ч.

Гледайте „ Голямото гонене “ всяка делнична вечер от 18:00 ч. по NOVA! Повече информация може да откриете в, както и във на предаването.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР