Днес в 17:00 президентът Радев ще връчи втория мандат за

...
Днес в 17:00 президентът Радев ще връчи втория мандат за
Коментари Харесай

Евродепутат: ПП-ДБ да върнат мандата

Днес в 17:00 президентът Радев ще връчи втория мандат за сформиране на държавно управление на ПП-ДБ. По този мотив във Facebook разяснява евродепутатът Иво Христов, написа

Въпросната коалиция е изцяло дискредитирана в очите на обществото. Заради решението си да ръководи с ГЕРБ, което шокира единствено най-наивните ѝ поддръжници, за всички останали то бе предстоящо.

Заради метода, по който извива ръцете на самата Политическа партия ГЕРБ в договарянията, възползвайки се от зависимостите на водача ѝ. В прорез с изборните резултати ПП-ДБ претендира да ръководи безразделно.

И да го прави без оглед на някакви си там демократични правила и морал, както проличава от огласените записи, чиято достоверност водачите на Политическа партия първо се пробваха безрезултатно да оспорят, само че след това избраха да признаят.

При обрисувалата се картина е недопустимо съдбините на страната да бъдат поверени в ръцете на една дискредитирана коалиция.

Навремето Николай Добрев и Георги Първанов демонстрираха държавническо възприятие и върнаха мандата, който Българска социалистическа партия трябваше да получи по право. Но Българска социалистическа партия беше изгубила доверието на обществото, Първанов и Добрев го осъзнаваха и взеха решение срещу волята на доста свои съпартийци, само че в полза на България.

Това е единственото отговорно държание за водачите на ПП-ДБ в сродна обстановка през днешния ден.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР