Днес в 17:00 часа в сградата на Столичната община ще

...
Днес в 17:00 часа в сградата на Столичната община ще
Коментари Харесай

Първо класиране за прием в общинските ясли и детски градини в София

Днес в 17:00 часа в постройката на Столичната община ще се организира първото класиране за място в детските градини и ясли в София. То беше, а като причина от общината показаха, че в част от профилите липсва деклариран или доказан адрес.
Заради отключване на електронната система за кандидатстване в петък родители излязоха на митинг, само че бяха уверени, че новите кандидатури няма да вземат участие в класирането. Зам.-кметът по цифровизация Генчо Керезов изясни, че новопостъпилите регистрации на деца няма да бъдат взети поради при първото класиране.
 Първото класиране за детските градини се отсрочва с няколко дни Първото класиране за детските градини се отсрочва с няколко дни
От през днешния ден (13 май) до 18 ч в събота (15 май) системата за кандидатстване за банкет в общинските детски ясли, детски градини и подготвителн...
" Валидни ще бъдат записаните деца към датата 7 май, до която изтичаше срокът за подаване на документите ", изясни Керезов. Представители на родителите са поканени да се включат в гражданския надзор при класирането, което ще се организира в Зала 5 на общината.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР