Днес в 15:00 часа Верея посреща ЦСКА-София в сблъсък от

...
Днес в 15:00 часа Верея посреща ЦСКА-София в сблъсък от
Коментари Харесай

ЦСКА-София ще си изкарва яда срещу последния

Днес в 15:00 часа Верея посреща ЦСКА-София в конфликт от 19-ия кръг на Първа професионална лига. Мачът е значим и за двата отбора, които обаче имат напълно разнообразни цели в шампионата. Домакините се намират на дъното на таблицата и всяка точка е извънредно значима. Гостите пък не престават битката за купата и по тази причина излизат за наложителна победа.

Верея е единственият тим в Първа професионална лига, който към момента няма победа на сметката си. Старозагорци са се запътили със страшна мощ към Втора лига, само че това не значи, че би трябвало да бъдат подценявани. Още повече, че когато е притиснат до стената, всеки тим е кадърен да покаже повече, в сравнение с са действителните му благоприятни условия.

ЦСКА-София пък прави относително мощен сезон и е действителен претендент за купата. В последните два кръга обаче “червените ” имаха сложни тествания и не ги устояха с отличен, като записаха загуба от Славия (0:1) и тъждество с Лудогорец (1:1). Сега възпитаниците на Нестор Ел Маестро са надъхани да си го изкарат на новобранеца в шампионата и да реализират изразителна победа, с която да зарадват почитателите си. Треньорът обаче няма да бъде на аварийна пейка, защото е осъден да не води тима си в този дуел.

Задачата на столичани наподобява много лесна, защото излизат против тима с най-лошото нахлуване и най-слабата отбрана. Старозагорци са вкарали едвам 9 попадения, като в това време са позволили цели 41 гола във вратата си. ЦСКА-София пък е отборът с най-хубавата отбрана със единствено 7 позволени попадения.

Верея не може да разчита в този дуел на контузените Иванов и Йоргенсен. Очаква се домакините да излязат в състав Георгиев на вратата и пред него в защита Мачадзе, Курупис, Кошут и Василев. Ндумбу и Мечев ще са опорните халфове, а Вушурович ще извършва ролята на плеймейкър. Илиев и Мартинович ще оперират по крилата, а офанзивата ще бъде водена от Рюстемов.

В същото време гостите са без осъдените Бодуров и Пинто. Те се чака да стартират с Черниаускас на вратата и Манолев, Перейра, Чорбаджийски и Жеферсон в отбрана. Малинов и Бикел ще са двойката отбранителни полузащитници, а Тиаго ще работи пред тях. Десподов и Джеси ще стартират на двете крила, а Мауридес ще води офанзивата.

Първа професионална лига, 19 кръг:

ВЕРЕЯ - ЦСКА-СОФИЯ

Вероятни сформира:

ВЕРЕЯ: Георгиев, Мачадзе, Курупис, Кошут, Василев, Ндумбу, Мечев, Вушурович, Илиев, Мартинович, Рюстемов

ЦСКА: Черниаускас, Манолев, Перейра, Чорбаджийски, Жеферсон, Бикел, Малинов, Тиаго, Десподов, Джеси, Мауридес

Стадион: “Трейс Арена ”, Стара Загора
Съдия: Владимир Вълков
Начало: 15:00 часа
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР