Днес в 15:00 часа Черно море приема Арда на Тича

...
Днес в 15:00 часа Черно море приема Арда на Тича
Коментари Харесай

Черно море с куп проблеми преди двубоя срещу Арда

Днес в 15:00 часа Черно море приема Арда на " Тича " в мач от 23-ия кръг на efbet Лига. Срещата е значима и за двата тима. Варненци нямат право на неточност в борбата за топ 3, до момента в който кърджалии пък се нуждаят от всяка допустима точка в борбата за оцеляване.

Черно море се показва нерешително след подновяването на шампионата. Варненци записаха победа, еднакъв и загуба напролет. Те първо изгубиха от Лудогорец (1:2), по-късно завоюваха против Локомотив (София) (3:0), а най-после направиха изненадващо реми с Пирин (1:1).

Арда идва край морето в приповдигнато въодушевление, откакто в предишния кръг постави завършек на неприятната си серия от 3 следващи загуби и завоюва с 1:0 против Берое. Сега в клуба се надяват да вземат нови три точки, или най-малко да не изгубят мача. Кърджалии досега нямат победа над Черно море във Варна, тъй че задачата им не наподобява по никакъв начин лесна.
 Илиан Илиев дефинира групата на Черно море, седем
Илиан Илиев дефинира групата на Черно море, седем " моряци " пропущат дуела с Арда

Сериозни проблеми за Черно море

" Моряците " са тимът с най-хубава отбрана в шампионата. Те са позволили единствено 16 гола във вратата си, което е 0,73 на мач.



Домакините имат много кадрови проблеми, като Илиан Илиев не може да разчита на контузените Каспаравичус, Григоров, Ангелов, Ел Анаби, Стефанов и Георгиев. Беншаа пък още няма картотека. Така единайсеторката се чака да е формирана от Дюлгеров на вратата и Попов, Атанасов, Дробаров и Панов защита. Панайотов, Гарсия и Димов ще работят в средата на терена, а в офанзива ще си партнират Василев, Сердюк и Курьор.

В Арда ще отсъства единствено Костадинов. Стамен Белчев евентуално ще заложи на Луков, Желев, Стоев, Петков и Кики в защита. Котев, Юруков и Тилев ще са триото в средата на терена, а в офанзива се чака да стартират Ковачев, Йорданов и Коконов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР