Днес в 13:00 часа Витоша (Бистрица) посреща Локомотив (Пловдив) в

...
Днес в 13:00 часа Витоша (Бистрица) посреща Локомотив (Пловдив) в
Коментари Харесай

Витоша ще прави нов опит за първа победа

Днес в 13:00 часа Витоша (Бистрица) посреща Локомотив (Пловдив) в конфликт от 18-ия кръг на Първа професионална лига. Домакините не престават да търсят първата си победа от началото на сезона. “Бистришките тигри” могат да се похвалят само с три ремита и са твърдо на последното място в класирането. Въпреки това възпитаниците на Костадин Ангелов не са хвърлили бялата забрадка и имат вяра, че един ден слънцето ще изгрее и на тяхната улица.

В същото време Локо се намира в миникриза. “Смърфовете” записаха три следващи загуби в предходните си три мача и през днешния ден се надяват тази неприятна серия да завърши.

Двата отбора към този момент се изправиха един против различен през първия полусезон на “Лаута”. Тогава пловдивчани записаха безапелационен триумф с 3:1. Това е и единственият дуел сред тези два тима досега.

В състава на домакините ще липсва само осъденият Даниел Кутев. “Тигрите” се чака да стартират мача с Иванов на вратата и Върбанов, Мутафчийски и Христозов в отбрана. Цанков и Гьонов ще са двойката опорни халфове, а Отофе и Садула ще работят на крилата. Пеев ще води офанзивата, а зад тила му ще играят Лазаров и Узунов.

В състава на гостите пък няма никакви кадрови проблеми. Треньорът Бруно Аркапович евентуално ще пусне в игра Пиргов на вратата и карето Крумов, Везалов, Георгиев и Мухамед в отбрана. Фрикеш и Банович ще бъдат двойката в средата на терена, а Марчев и Бакалов ще оперират по крилата. Атаката ще води Райков, а зад тила му ще работи Умарбаев.

Първа професионална лига, 18 кръг:

ВИТОША (БИСТРИЦА) - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Вероятни сформира:

ВИТОША: Иванов, Върбанов, Мутафчийски, Христозов, Цанков, Гьонов, узунов, Лазаров, Садула, Отофе, Пеев

ЛОКО: Пиргов, Крумов, Везалов, Георгиев, Мухамед, Фрикеш, Банович, Бакалов, Умарбаев, Марчев, Райков

Стадион: “Васил Левски”, София
Съдия: Петър Доровски
Начало: 13:00 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ МАЧА ТУК!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР