Днес в 12:30 часа Етър приема Славия на своя стадион

...
Днес в 12:30 часа Етър приема Славия на своя стадион
Коментари Харесай

Етър ще търси начин да спре пропадането

Днес в 12:30 часа Етър приема Славия на своя стадион “Ивайло” във Велико Търново. Домакините са в серия от три следващи загуби и внезапно започнаха да се свличат в класирането. Затова трите точки през днешния ден са от изключителна значимост и “Болярите” ще се надяват да съумеят да стигнат до успеха.

В същото време Славия продължава да клати в представянето си. Отборът на Златомир Загорчич съумя да се отдалечи от рисковата зона, само че по този начин и не може да запише поредност от положителни резултати. В предишния кръг софиянци записаха победа с 2:0 над Черно море и в този момент ще създадат опит да вземат нови три точки против закъсалия си противник.

Статистиката на сред двата отбора до момента в елита клони мощно към Славия. “Белите” са записали 24 победи, до момента в който в това време са позволили единствено 11 загуби от “Болярите”. 12 мача пък са завършвили наедно. Етър обаче към този момент съумя да изненада Славия през първия полусезон и се наложи с 2:1 посред София, тъй че “виолетовите” не трябва да бъдат подценявани.

В състава на домакините през днешния ден ще липсват контузените Василев и Симеон Иванов, както и санкции Гълъбов. В тяхно неявяване треньорът Станислав Генчев се чака да пусне в игра Христо Иванов на вратата и Александров, Пехливанов, Скерлев и Атанасов в отбрана. Руменов, Сърмов, Колев и Ивайлов ще са карето в средата на терена, а в предни позиции ще работят Стоянов и Бадара.

В същото време Славия идва във Велико Търново с всичко най-хубаво. Загорчич евентуално ще заложи в този мач на Стергиакис на вратата и Ндонг, Велков, Христов и Абуд в защита. Мартинов и Велев ще са двойката опорни полузащитници, а Минчев ще е в ролята на плеймейкър. Иванов и Мба ще работят по крилата, а офанзивата ще води Димитров.

Първа професионална лига, 19 кръг:

ЕТЪР - СЛАВИЯ

Вероятни сформира:

ЕТЪР: Х. Иванов, Александров, Пехливанов, Скерлев, Атанасов, Руменов, Сърмов, Колев, Ивайлов, Стоянов, Бадара

СЛАВИЯ: Стергиакис, Ндонг, Велков, Христов, Абуд, Мартинов, Велев, Иванов, Минчев, Мба, Димитров

Стадион: “Ивайло”, Велико Търново
Съдия: Никола Попов
Начало: 12:30 часа

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА

СТАТИСТИКА ОТ МАЧА

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР