Днес в 06:10 ч Юпитер навлезе в зодиакалния знак Риби.

...
Днес в 06:10 ч Юпитер навлезе в зодиакалния знак Риби.
Коментари Харесай

Азарей: Юпитер в Риби създава нови приятелства

Днес в 06:10 ч Юпитер навлезе в зодиакалния знак Риби. Планетата ще престои в едно от своите царства до 11-ти май 2022 година.

Периодът ще ви разреши да извършите по-добра оценка на красивото и ще обмисляте нови цели в живота си. Ще деянията съчувствие в разнообразни обстановки.

Времето е уместно за организации, свързани с лечебни заведения, духовни организации и други културни асоциации. Подходящ интервал за взор във вътрешността и медитации, а също и за търсене на духовно леговище и усамотение. Ще анализирате деянията ви на благосклонност, сантименталния живот, и светът на илюзиите. Преминаването на Юпитер в Риби резервира мира и хармонията в фамилията, дава ви опция за основаване на другарства.

Планетарното въздействие ще бъде в интерес на зодиите Скорпион и Рак. Трудности могат да изпитат Близнаците и Стрелците. Тъй като Юпитер е огромният добротворец в зодиака, то всички случки ще носят положително, радостно и благотворно въздействие.

Желая ви ентусиазъм и религия в чистото и красивото!

Свързани вести Азарей: Ретроградна Венера в Козирог дава 40 дни за филтриране Азарей: Не вдигайте взор към слънчевото затъмнение
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР