Днес успехите на Овните в любовта ще бъдат пряко свързани

...
Днес успехите на Овните в любовта ще бъдат пряко свързани
Коментари Харесай

Хороскоп за 11 юли: Много кофти ден за 3 зодии

Днес триумфите на Овните в любовта ще бъдат директно свързани със силата на интелекта им, а Раците би трябвало да се усещат уверени в себе си не на 100, а на двеста %. Но ето какво вещаят звездите за другите зодии:

Овен
Днес Вашите триумфи в любовта ще бъдат директно свързани със силата на Вашия разсъдък. Ерудиция също ще Ви е нужна, само че тя няма да има решаваща роля. Издемонстрирайте, че не сте лишени от мозък, а през днешния ден ще има кой да го оцени.

Телец
Съсредоточавайки се върху решаването на финансови въпроси, Телците ще намерят метод доста да подобрят своето състояние. Но парите не са всичко, за което би трябвало да помислите в този момент. Не по-малко внимание заслужават персоналните връзки: в тях се набелязват промени, за които сте длъжни да се подготвите.Заслужава си също да си помислите, какви са Вашите професионални вероятности, защото през днешния ден ще имате действителна опция да ги оцените. Разбирайки какво Ви пречи да извършите кариера, евентуално ще намерите метод да отстраните това досадно затруднение.

Близнаци
Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, в този момент е най-подходящото време да започнете да си вършиме проекти! Настроени сте да се концентрирайте върху връзките със своя сътрудник и да действате безспирно, с цел да можете и двамата да се чувствате отлично. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази опция, възприемайте всичко като отложен отпуск и като нещо прелестно, което ви чака...

Рак
За да съумеете да завоювате сърцето на Вашия обичан човек през днешния ден, би трябвало да се чувствате уверени в себе си не на 100, а на двеста %. Най- дребното подозрение в личните Ви сили, и Вашата фантазия ще се разсее като пушек в неопределеното бъдеще. Не и давайте такава опция.

Лъв
Постарайте се през днешния ден да не стоите над главата на своя обичан човек. От това той няма да стартира да работи по-добре, единствено ще се появи и неспокойствие и то ще бъде преди всичко против Вас. Ако толкоз е значимо за Вас да дочакате свършването на неговата буйна активност, изчакайте на оптимално вероятното разстояние.

Дева
Девите би трябвало да бъдат подготвени за разочарования от персонален темперамент. За страдание този ден ще донесе на представителите на знака не напълно приятни новости. Освен това по никакъв метод няма да можете да се оправите и със личните си стремежи - наподобява, че те опонират на тези витални правила, които постоянно сте се стремили да следвате. В резултат на това целият ден ще се трансформира в поредно превъзмогване на несъгласие: изначало - вътрешни, а по-късно - отнасящи се до връзките с обкръжаващия свят. Ще Ви стане доста по-лесно, в случай че престанете да желаете невъзможното от себе си и близките.

Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.

Скорпион
Събитията през това денонощие ще Ви донесат преди всичко приятни прекарвания. През това време ще имате опция да удовлетворите доста от своите естествени потребности, а също и редица капризи и мечти.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите, без значение каква – психическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекомерно привързани към удобствата, мързеливи и капризни. Това е очевидно несъответствуващ миг за нови инициативи. Прекарайте този ден по този начин, както Ви се харесва.

Стрелец
През днешния ден доста ще Ви се желае да се превърнете в същински магьосник и да започнете да вършиме за своя обичан човек най-различни чудеса. Само че за това просто би трябвало да знаете, че чудесата ще се възприемат напълно съответно - с топлина и признателност. Замислете се над всичко и сами ще се убедите.

Козирог
Всичко върви добре, и днешният ден ще Ви зарадва. Той е еднообразно подобаващ и за нови инициативи, и за нормални занимания. Важното е това, на което отделяте време, фактически да Ви интересува. Може да се занимавате със спорт или физически труд - това ще е еднообразно потребно и за самочувствието, и за настроението. Отношенията Ви с околните са положителни, и умерено може да говорите за всичко, без да се страхувате от недоумение. Втората половина на деня ще Ви донесе неприятни сърпрайзи от персонален темперамент.

Водолей
Ако прекарате вечерта с другари, пробвайте се да не отваряте дума за пари. Това може да не се схване добре от някого от присъстващите и да последва огромна препирня. Не се опитвайте да изглеждате като останалите - всеки човек има самостоятелна хубост... И не позволявайте неприятното въодушевление, с което Вашата половинка ще си пристигна от работа, да Ви се отрази зле. Вечерта на открито ще се отрази добре и на двама Ви.

Риби
Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката операция на непознатото схващане през това денонощие е напълно непотребна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате забавни и потребни връзки, както и да придобиете нужната информация, и тогава ще се чувствате великолепно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания, данъчната ревизия,учебно заведение, държавно институция, изключително в случай че основен предмет на Вашия интерес се оказват документи( позволения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР