Днес учредяваме Инициативния комитет и стартираме подписка за провеждане на

...
Днес учредяваме Инициативния комитет и стартираме подписка за провеждане на
Коментари Харесай

Нинова: Българският народ да каже съгласен ли е да се проповядва джендър идеология в училищата

„ Днес учредяваме Инициативния комитет и стартираме подписка за осъществяване на референдум. С почитание към волята на народа, бихме желаеме той да се произнесе дали е склонен да се позволява разпространение на различен пол, с изключение на мъжки и женски, и смяна на пола на малолетни лица в учебните заведения и детските градини, т.е. да се проповядва джендър идеологията. ”

Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция при учредяването на ИК на инициирания от левицата референдум.

За ръководители на Инициативния комитет бяха определени юрист Владимир Шейтанов и Ирена Анастасова – заместник-председател на Българска социалистическа партия и дълготраен шеф на учебно заведение.

На първото съвещание на Инициативния комитет се взе решение въпросът на референдума да е следния: “Подкрепяте ли образование и образование на малолетни лица, свързани с смяна на пола и различен пол, с изключение на мъжки и женски, в просветителната система на България? “.
От на следващия ден стартира събирането на подписи в цялата страна.
Нинова благодари на всички общественици, спортисти, юристи, лекари, психолози, наставнически организации, професори и учители, които са се присъединили в този развой и уточни, че това са хора с престиж в обществото и с обща идея - отбраната на българското семейство, децата и обичайните български полезности.

„ Ние почитаме хората с друга полова ориентировка. Българската конституция и законите подсигуряват техните права, в наше лице също имат отбрана, само че не бихме желали джендър идеологията да се проповядва измежду малолетни и малолетни лица ”, сподели тя, като акцентира, че всеки пълновръстен човек е свободен да взема решение ориста си, само че децата би трябвало да бъдат предпазени от посягане върху тяхната душeвност и схващане за живота.
„ Искаме да защитим биологичния пол на мъж и жена, да не позволяваме да сме „ родител 1 ” и „ родител 2 ”. Искаме да сме майки и татковци, желаеме децата ни да са момче и момиче, а не нещо трето ”, изясни тя за задачите на референдума.

Корнелия Нинова сподели и за какво тъкмо в този момент се подхваща тази стъпка с референдума: „ Само преди няколко седмици Съдът по правата на индивида в Страсбург се произнесе, че може да се преподава ЛГБТ идеология в учебните заведения. Точно в този момент Европейският парламент и Съвета на Европа взеха решение Истанбулската спогодба да бъде утвърдена от името на целия Европейски съюз, даже без единодушието на тези 6 страни, които не я поддържаме. ”
„ Ако има нещо, което да ни сплотява всички, това са децата. Ако има смисъл този живот, преди всичко това е поколението и децата ”, безапелационен бе проф. Светослав Иванов от Инициативния комитет, който е някогашен ректор на Националната спортна академия.
„ Ние третираме децата като обект на националната сигурност и като такива те са бъдещето на страната ни и би трябвало да подходим извънредно отговорно за тяхното израстване, възпитаване и моралните полезности, на които да бъдат учени в учебните заведения и от нас, родителите. Тази самодейност, на която през днешния ден поставяме основите, е обект на националната сигурност на страната ни. “ Това съобщи Лилия Божкова, ръководител на Национално съдружие за отбрана на българските деца и фамилии.

„ Смятам, че съм длъжна да употребя цялата си сила и сили, с цел да разбираем на хората, че Истанбулската спогодба не цели да отбрани правата на децата или отбрана от принуждение – това е фалш. Една част от прокарването на джендър идеологията към този момент е реализирана - чрез ниското обучение, заличаването на традициите, на фамилията. Тази идеология се постанова и се нагнетява по всевъзможен метод, тя търси и ще откри път да се прокара и в учебните заведения. Ние се противопоставяме на това, тъй като става въпрос освен за хомосексуалност, а за бъдещето – освен на България, а на човечеството “, сподели Нешка Робева.
„ Българската нация сега е под експанзия, която е главно ориентирана към малолетните българи. Това е освен проблем на националната сигурност, а е доста мощен гърмеж вътре – в същността на българската нация. Без деца, българската нация се заличава. ” Това съобщи юрист Владимир Шейтанов.

Той уточни, че по силата на своите професионални отговорности е осведомен с доста фрапиращи проблеми с български деца в чужбина. „ Само преди месец спасихме едно българско дете в Палма де Майорка и го взехме от обществен институт – отнето без правни учредения, по самопризнания на испанския съд, от майка му в продължение на 10 месеца. Днес получих сигнал за отнети две деца в Англия. Тази картина е непрекъсната ”, описа адв. Шейтанов и предизвести: „ Това законодателство, което ни се приготвя и ще ни доближи единствено след няколко месеца и този пъкъл, който е обхванал българските деца в чужбина, ще се придвижи в България. ”

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР