Днес ученици от Варненска морска гимназия Св Николай Чудотворец в

...
Днес ученици от Варненска морска гимназия Св Николай Чудотворец в
Коментари Харесай

Ученици от Варненската морска гимназия погледнаха през прозорците и видяха страшна гледка на Аспаруховия канал, която ще ги преследва цял живот!

Днес възпитаници от Варненска морска гимназия " Св Николай Чудотворец " в студения снеговит мартенски ден станаха несъзнателно очевидци на тъжна панорама. Около 10:30 полицейска кола и кола за спешна помощ бяха спрели на брега на Канала " Море – езеро " и служители на реда и медицински лица се бяха накупчили до водата. След малко се видя, че се вади мъртвец от канала, написа rodinabg.com.

Очевидно тялото бе безжизнено, тъй като нямаше носилка, а просто бе пренесено в сивия багажник на колата. Беше доста грозна картина, а учителите очевидно е нямало по какъв начин да спрат учениците да гледат от прозорците.

Всъщност трупът бе изваден по-близо до детската градина, а не до междинното учебно заведение. Няма по какъв начин да се слагат пердета и пр, с цел да не се тревожат децата.

Ясно е, че " Мостът на самоубийците " – по този начин варненци от време на време назовават Аспаруховия мост е най-вероятният извършител на нещастието. Не стана ясно дали млад или възрастен човек, мъж или жена бе мъртвият.

Надали трупът е на погубен човек, тъй като по всяка възможност близостта на моста е довела до самоубийство и трупът остава покрай Аспаруховия мост след излизането на повърхността.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР