Днес тя може да е една от най-бляскавите кралски особи

...
Днес тя може да е една от най-бляскавите кралски особи
Коментари Харесай

Коя беше Летисия преди да стане кралица: Тв кариера, развод и ринопластика

Днес тя може да е една от най-бляскавите кралски особи в Европа, само че испанската кралица Летисия не постоянно се е наслаждавала на този разточителен живот.

И по този начин, дано забележим по какъв начин тъкмо тя е стигнала до мястото, където е през днешния ден?

Скромните корени на Летисия

Летисия Ортис Рокасолано е израснала в семейство от междинната класа, дружно с родителите си – публицист и здравна сестра – и двете си сестри. Летисия учи публицистика в университета и продължава по стъпките на татко си Хесус Хосе Ортис Алварес.

Letizia Ortiz, de presentadora de TVE a Reina: su evolución en 10 vídeos
— verTele! (@Vertele)

Тя съумява да стартира работа в известния тв канал 24 Horas и даже работи за CNN+. Преди това пък Летисия прави репортажи за огромни събития като 11 септември и президентските избори в Съединени американски щати за новинарската организация на Испания. По това време тя не подозирала, че един ден, като кралица, ще бъде посрещната в Белия дом от някогашните американски президенти Барак Обама и Доналд Тръмп…

Първият брачен партньор на Летисия

Оказва се, че Летисия и Меган Маркъл в действителност имат една любопитна обща линия. И двете за разведени и имат някогашни съпрузи, които също имат забавни истории за тях двете.

Бившият брачен партньор на Летисия, гимназиалният преподавател по литература Алонсо Гереро Перес, написа El Amor de Penny Robinson (Любовта на Пени Робинсън) и призна, че творбата му се основава на техния брак, раздялата им, както и на втория брак на Летисия.

En Casa Real están muy atentos a la salida, el próximo día 9, del libro “El amor de Penny Robinson”, un libro firmado por Alonso Guerrero, el primer marido de la actual reina Letizia.
— Galicia Única GU (@GaliciaUnicaGU)

Принцеса Летисия

Летисия и Гереро Перес в действителност имат 10-годишна връзка, само че двамата са женени единствено една година, до 1999 година Тя се срещна с испанския крал Фелипе VI през 2002 година, когато той още е принц на Астурия, а тя отразявала нефтения разлив на танкера Prestige в Галисия, Испания. Двамата почнали връзката си скрито, а Летисия в последна сметка напуща работата си, преди двамата да разгласят годежа си през ноември 2003 година Принцът ѝ предложил брак с пръстен с диаманти и декорация от бяло злато, а Летисия му подарила копчета за ръкавели от бяло злато и сапфир, както и класическа книга.

Тъй като първият ѝ брак бил единствено цивилен, католическата черква разрешила на Летисия да се омъжи за Фелипе през 2004 година и двамата имат две деца – Леонор, принцеса на Астурия и инфанта София.

През 2014 година поредност от кавги постави завършек на 40-годишното ръководство на Хуан Карлос I, който абдикира от престола. Така Фелипе стана новият крал, което направи Летисия новата кралица – и първият елементарен човек, който поема тази роля.



Нейният път до трона обаче не мина без клюки, които варират от това, че е направила аборт по време на първия си брак, до това, че има интервенция на носа. В последна сметка Летисия призна, че си е направила интервенция, само че твърди, че е имала респираторен проблем, дължащ се на изкривена бариера.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР