Днес тв водещата е в перфектна форма Опра Уинфри проговори

...
Днес тв водещата е в перфектна форма Опра Уинфри проговори
Коментари Харесай

Опра Уинфри: Подигравките с теглото ми се бяха превърнали в национален спорт

Днес тв водещата е в съвършена форма
Опра Уинфри проговори за " срама ", който е изпитвала, до момента в който е била " осмивана " за тежестта си.

Говорейки за затлъстяването си в особено телевизионно предаване, американската телевизионна водеща и актриса сподели, че " в никакъв случай няма да не помни " по какъв начин на корицата на списание е била избрана като голяма буца.

70-годишната Уинфри смъкна доста количество килограми, признавайки, че е постигнала мечтаната визия посредством медикаменти за намаляване. Въпреки че не даде изясненост какви лекарства тъкмо е взимала, съгласно мненията и тя е измежду звездите, които употребяват лекарството за диабетици оземпик.

Специално издание на " Опра: Срам, обвиняване и гражданска война в отслабването ", излъчено по тв канала ABC, сподели прочувствена Уинфри, която приказва за болката от това да бъде унижавана от свои сътрудници и таблоиди в продължение на 25 години.

Тя прочете редица подигравателни заглавия по неин адрес, измежду които " Опра: По-дебела отвсякога " и " Опра с предизвестие " диета или умри ".

Уинфри похвали медикаментите за намаляване, като сподели: " През живота си в никакъв случай не съм мечтала, че ще приказваме за медицина, която дава вяра на хора като мен, които от години се борят с наднорменото тегло или затлъстяването. "

Тя стана прочувствена, когато разказа лекарството като даващо на хората " чувство за вяра ".

Медийният магнат сподели, че е взела решението да спре да служи в борда на " WeightWatchers ", тъй като не е желала да има спор на ползи.

Тя също подари акциите си в WeightWatchers на Музея за афроамериканска история и просвета Смитсониън.

Уинфри също приказва намерено за опитите си да отслабне и по какъв начин през 1988 година е гладувала " съвсем пет месеца ", след което демонстрира бучка животинска лой, еквивалентна на тежестта, което е изгубила в нейното токшоу.

Уинфри приключи предаването с думите " дано спрем да засрамваме и да упрекваме, няма място за това ".

Водещата беше лице и хазаин на " Шоуто на Опра Уинфри ", което се излъчваше от 1986-2011 година и беше едно от най-успешните излъчвания в историята на американската телевизия.

Нейното изявление с Майкъл Джексън от 1993 година беше гледано от 90 милиона фенове, а Том Круз не се поколеба да скочи на нейния ефирен диван през 2005 година, с цел да прогласи любовта си към Кейти Холмс.

Уинфри беше поканена на сватбата на принц Хари и Меган, като тя взе и първото им взаимно и персонално изявление след отдръпването им като настоящи кралски особи. То се състоя през 2021 година, като двучасовото особено издание по телевизия CBS, генерира световни заглавия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР