Днес ЦСКА 1948 организира кастинг за школата, на който се

...
Днес ЦСКА 1948 организира кастинг за школата, на който се
Коментари Харесай

Огромен наплив на деца да тренират в ЦСКА 1948, само днес се явиха 170

Днес ЦСКА 1948 провежда кастинг за школата, на който се явиха 170 деца. Всяко едно от ятх получи фланелка, а тези, които бяха без футболни обувки и екипировка, им беше обезпечена. Както е известно, алените са един от доста дребното клубове в България, които не взимат такси от децата и не ги карат да си купуват оборудването, която клубът им предлага, а я получават гратис. Ето какво пишат по този мотив от ЦСКА 1948:

" ЦСКА е неповторим феномен! Въпреки че мина през чистилището на долните дивизии през последните две години, армейският клуб продължава да е най-обичаният роден клуб. „ Червената “ футболна магия няма аналог в България.

170 деца се явиха единствено на първия ден от кастинга за школата на ЦСКА. Началото бе оповестено за 11 сутринта, само че най-нетърпеливите щурмуваха комплекс ПЖИ в столичния квартал „ Слатина “ още в ранни зори. Да покажат футболните си умения бяха поканени гениите, родени сред 2000 и 2008 година

Много от тях демонстрираха страхотни заложби, а най-малко 25 ще получат втори късмет да впечатлят треньорите от школата на армейския клуб. Някои от тях даже непосредствено ще се причислят към армейската школа и ще осъществен огромната си фантазия.

Уменията на гениите бяха оценени от набитото око на треньорите Мартин Николов (набори 2006-08), Иван Терзийски (2004-05), Лъчезар Дафков (2002-03) и Кирил Метков (2001-02). Скаутите на „ аления “ клуб също дебнаха за новия Стоичков и новия Бербатов. Десетки родители стискаха палци на наследниците си и останаха очаровани от организацията на събитието.

А тя бе желязна – по армейски. Децата небрежно бяха разграничени на тимове съгласно съответната възраст. Стартираха най-малките, които бяха и многочислени. След това пристигна ред и на по-големите, които се впуснаха в напечени борби на огромния терен на комплекса. Всички получиха като подарък стилни червени фланелки, направени от ЦСКА особено за събитието. Клубът се беше погрижил даже тези, които нямат екипировка или футболни обувки, да получат всичко належащо.

Жегата не уплаши гениите – а и за всички бяха обезпечени стотици бутилки минерална вода „ Бачково “. Да види бъдещите първенци онлайн пристигна и треньорският щаб на представителния отбор на ЦСКА – Валентин Илиев, Йордан Юруков и Михаил Цоков. Старши-треньорът на армейците незабавно оцени уменията на няколко момчета и не отхвърли нито една от многочислените молби за фотография.

Утре и през идващия уикенд (28 и 29 юли) кастингът продължава, а поръчките за присъединяване не стопират да валят. Не се колебай – грабни своя късмет да станеш част от школата на най-великия български клуб. Часът и мястото остават непроменени – 11.00 ч., комплекс ПЖИ в София.

Всеки ще получи самостоятелно внимание и късмет да се потвърди. ЦСКА е клубът, който поддържа младите български футболисти, а школата ни е без аналог - няма такси, не се желаят и пари за екипировка. Напълно гратис се обезпечават здравно обслужване, кондиционни и самостоятелни тренировки. "

фотография: cska1948.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР