Днес Центърът за обществена подкрепа – град Свищов бе домакин

...
Днес Центърът за обществена подкрепа – град Свищов бе домакин
Коментари Харесай

Център за обществена подкрепа – град Свищов бе домакин на емоционално събитие – тренинг сесия „Развитие на умения за емоционална интелигентност“

Днес Центърът за социална поддръжка – град Свищов бе хазаин на прочувствено събитие – тренинг сесия „ Развитие на умения за прочувствена просветеност “.

С поддръжката на опитния екип от експерти на ЦОП, госпожица Александра Павлова (ученичка в 8 клас от ПДТГ „ Д. Хадживасилев “ и стипендиант на Immersion Academy) бе водещ на тренинг сесията. Участници в няколкочасовото потребно събитие бяха младежи от град Свищов, сътрудници от обществена услуга и юношески служащи от Общински юношески център – гр. Свищов.

Събитието даде опция на младата водеща Александра да покаже своите умения за работа в група и по публично значима тематика. Тя получи скъпа поддръжка от опитните психолози на ЦОП – Мария Петкова и Елена Стефанова. Въз основа на презентационните умения на госпожица Павлова,  брейнсторминг и ролеви игри, участниците доразвиха своята осведоменост по тематиката за прочувствената просветеност.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР