Днес целият свят се прощава с кралица Елизабет Втора. И

...
Днес целият свят се прощава с кралица Елизабет Втора. И
Коментари Харесай

Меган Маркъл с финален трогателен жест към Елизабет II по време на погребението

Днес целият свят се прости с кралица Елизабет Втора. И до момента в който хората отдават респект към един монарх и обществена фигура, то фамилията на кралицата скърби за загубата на непосредствен и обичан човек. И това проличава от всеки един техен жест, от метода, по който вървят, даже от избора им на аксесоари.

Меган Маркъл не направи изключение и реши да уважи кралицата за финален път с покъртителен жест. Херцогинята на Съсекс дойде за службата в Уестминстърското Абатство дружно със брачна половинка си принц Хари. 

Тя бе избрала изчистен черен тоалет, комбиниран с огромна шапка, подобаващи за случая. Впечатление направи изборът на аксесоари на Меган, а точно чифт перлени обеци с диаманти, които са ѝ подарени персонално от самата кралица Елизабет. По-рано тази седмица, херцогинята още веднъж бе с обеците по време на шествието към Уестминстър Хол.

Вижте фотоси на Меган Маркъл от погребението тук:
 Меган Маркъл с заключителен покъртителен жест към Елизабет II  Меган Маркъл с заключителен покъртителен жест към Елизабет II  Меган Маркъл с заключителен покъртителен жест към Елизабет II  Меган Маркъл с заключителен покъртителен жест към Елизабет II
По време на службата през днешния ден, Меган стоеше паралелно до Кейт Мидълтън, принц Джордж и принцеса Шарлот, а малко по-късно седна до Хари.

Принцовете Хари и Уилям демонстрираха за следващ път, че враждата посред им е загърбена и вървяха един до други през днешния ден.

Хари и Меган, които сега живеят в Калифорния, останаха във Англия по-дълго от плануваното след кончината на кралицата на 8 септември. Те се оказаха по случайност в Европа поради различен ангажимент, когато бе оповестено, че кралицата е умряла.

Двойката е тук без децата си Арчи и Лилибет, които са в Калифорния с майката на Меган.

на погребението на кралицата участват две от на принц Уилям и Кейт Мидълтън - принц Джордж и принцеса Шарлот. Те също отдадоха респект към обичаната си прабаба.
 Принц Джордж и принцеса Шарлот на погребението на кралица Елизабет  Принц Джордж и принцеса Шарлот на погребението на кралица Елизабет  Принц Джордж и принцеса Шарлот на погребението на кралица Елизабет  Принц Джордж и принцеса Шарлот на погребението на кралица Елизабет
Прочетете още:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР