Днес трябва да започнат преговори между партиите в патриотичното пространство

...
Днес трябва да започнат преговори между партиите в патриотичното пространство
Коментари Харесай

ВМРО, НФСБ и КОД може да се обединят за предстоящите избори

 Днес би трябвало да стартират договаряния сред партиите в патриотичното пространство за общо явяване на идващите парламентарни избори. Разговори ще се водят сред Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и партия КОД.

В края на предходната седмица водачът на Вътрешна македонска революционна организация удостовери, че от 10 май ще стартират диалози за общо явяване на предварителните парламентарни избори с партията на НФСБ  и групировката на КОД.

", с него контактите не са  прекъсвани в никакъв случай и връзките са непокътнати, макар че се явявахме друго е изборите. Но с контакти не сме поддържали повече от една година а и не виждам смисъл - индивидът,  който главната причина за торпилиране на коалиция " Обединени патриоти " -  той безусловно на втория месец стартира да плюе сътрудника си Симеонов.  Няма смисъл да се повтаря едно и също. "

За общо явяване на идния избор прикани и. Той се разгласи срещу дейностите на " новите улични диктатори " и " опитите за покоряване на правосъдната система ".  

На 4 април някогашните съдружни сътрудници от " Обединени патриоти " Вътрешна македонска революционна организация и " Атака " се явиха поотделно, а НФСБ в коалиция с " Воля ". Всички те останаха отвън 45-ия парламент
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР