Днес, точно в 17:00 ч., Спортното сърце на София -

...
Днес, точно в 17:00 ч., Спортното сърце на София -
Коментари Харесай

EURO CAMP отваря днес в Южен парк 2

Днес, тъкмо в 17:00 ч., Спортното сърце на София - EURO CAMP ще затупти навън в Южен парк 2, зад музей „ Земята и хората “, до метростанция „ Европейски съюз “. Цял месец, до 11 юли, столичани и гостите на София ще могат да се насладят на най-хубавото от света на спорта навън и на огромен екран, а уредниците са подготвили занимания за цялото семейство.

Модерният камп подсигурява качество с огромен екран (7х4 м.) с висока резолюция, сцена (10х8 м.), която ще се трансформира в зона за развлечение за цялото семейство и закрита шатра (15х25 м.), при положение, че летните дъждове се появят ненадейно.
Гостите ще могат да се възползват от услугите на повече от 5 street food ресторанта, да употребяват 12 типа наливно питие и над 25 типа бутилирани бири. За дамите с изключение на развлекателна програм ще има и освежаващи питиета и коктейли от надарения екип на Коктейл бар " Оскар клуб ". Организаторите са подготвили поредност от интензивности и тематични дни. И до момента в който възрастните се любуват на програмата в компания на другари, вкусна храна и чаша от обичаната си напитка, за децата е очакван специфичен детски корнер с настолни игри и доста занимания.
 Цял месец ще се излъчва навън Европейското състезание по футбол онлайн в Южен парк II Цял месец ще се излъчва навън Европейското състезание по футбол онлайн в Южен парк II
Това лято спортните почитатели ще имат опцията още веднъж да гледат онлайн под намерено небе, най-интересните срещи и турнири от свет...

​ Входът е свободен, което е още една причина да ви предлагаме да посетите EURO CAMP (Южен парк II, зад музей „ Земята и хората “, до метростанция „ Европейски съюз “) и да превърнете лятото в същинско прекарване, споделено с другари и семейство.

Цялата стратегия на EURO CAMP можете да разгледате във.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР