Днес термометрите във Варна отбелязаха 27 градуса! Само 1 градус

...
Днес термометрите във Варна отбелязаха 27 градуса! Само 1 градус
Коментари Харесай

Кметът на Варна Благомир Коцев: Това се е случвало само през 1989 година!

Днес термометрите във Варна означиха 27 градуса! Само 1 градус по-малко от върха на този ден от 1989 година Първоаприлската смешка тази година пристигна от природата. Това написа кметът на Варна Благомир Коцев в обществената мрежа Facebook, видя Varna24.bg .

" Благодаря на Наталия Божидарова от пресцентъра на Община Варна, че показа обектива си с нас!

---

Помня времената, когато това беше единствената информация, която излизаше от кметския профил във Facebook, и то освен на 1 април.

Извън шегата, на среща с озеленителна компания в петък желаех разновидности за по-естетически и стабилно зацветяване на града – с перенна растителност и декоративни треви. Насаждането на новите летни цветя в централната градска част ще стартира при започване на месец май с над 140 000 броя разнообразни типове растения, а до празника на българската култура и просвета, те към този момент ще са разцъфнали.

По-рано предходната седмица Община Варна подписа контракти с озеленителни компании на стойност 3.75 млн. лева - средства, с които да стартираме да връщаме чувството за оня зелен град, който всички помним от детството си! ", написа още кметът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР